Vejledning i sikkerhed og lovgivning for Google Nest Cam (batteri)

Her finder du produktoplysninger

Denne brugervejledning indeholder de grundlæggende sikkerhedsretningslinjer i papirudgaven af folderen om sikkerhed og garanti, der fulgte med dit Google Nest Cam ("Nest Cam" eller "Enhed"). Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti i forbindelse med Nest Cam.

Oplysninger om sikkerhed, miljø og lovgivning: g.co/nest/legal

Oplysninger om garanti i det land, hvor enheden er købt, f.eks. anvisninger om, hvordan du søger erstatning: g.co/nest/legal.

Oplysninger om Eco-design (energieffektivitet): g.co/ecodesign

Omfattende onlinehjælp: g.co/nest/help

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel!ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED: LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EJENDOM, HERUNDER SKADER PÅ DIT NEST CAM, TILBEHØR ELLER ANDRE FORBUNDNE ENHEDER OG ANDRE POTENTIELLE FARER.

Håndtering

Vær forsigtig, når du håndterer dit Nest Cam. Du kan beskadige enheden eller batteriet, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer enheden, eller hvis du skiller den ad. Undlad at bruge dit Nest Cam, hvis der er revner i frontcoveret eller glasobjektivet, eller hvis kabinettet er beskadiget. Udsæt ikke Nest Cam for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis Nest Cam bliver vådt, må du ikke forsøge at tørre det ved hjælp af en ekstern varmekilde. Dit Nest Cam er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer på mellem -20 og 40 °C og bør opbevares ved omgivelsestemperaturer på mellem -20 og 60° C. Udsæt ikke Nest Cam for temperaturer over 60 °C, da det kan beskadige Nest Cam, overophede batteriet og medføre brandfare.

Din enhed er designet til at blive monteret på væggen. Installer enheden i overensstemmelse med lokale bygnings- og installationsreglementer, og brug en vægmonteringsplade, magnetisk plade, vægskruer og murplugs, der passer til din murtype. Sørg for, at kameraet og alle dets komponenter er utilgængelige for børn og kæledyr.  Kameraet må højst monteres 2 meter over gulvet. Hvis du installerer det højere oppe, og kameraet falder ned, kan det forårsage skader, medmindre det er permanent fastgjort. På g.co/nestcam/setup kan du få yderligere vejledning i vægmontering.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere dit Nest Cam. Hvis du skiller enheden ad, kan det forårsage skade på din enhed eller medføre, at enheden ikke længere er vandafvisende.

Kontakt kundeservice, hvis dit Nest Cam ikke fungerer korrekt eller er beskadiget: g.co/nest/support

Strøm/opladning

Din enhed er designet til at blive monteret på væggen eller placeret på Nest Cam-holderen (medfølger ikke). Hvis dit Nest Cam skal monteres på en væg, skal du installere det i overensstemmelse med lokale bygnings- og installationsreglementer og bruge en vægmonteringsplade, magnetisk plade, vægskruer og murplugs, der passer til din murtype. Sørg for, at kameraet og alle dets komponenter er utilgængelige for børn og kæledyr. Kameraet må højst monteres 2 meter over gulvet. Hvis du installerer det højere oppe, og kameraet falder ned, kan det forårsage skader, medmindre det er permanent fastgjort. På g.co/nestcam/setup kan du få yderligere vejledning i vægmontering.

Sørg for, at der er god ventilation omkring strømadapteren, opladerkablet og Nest Cam, når de er i brug eller oplades. Brug af et beskadiget Nest Cam, beskadiget opladerkabel eller en beskadiget strømadapter eller opladning i fugtige eller støvede omgivelser kan forårsage overophedning, brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af Nest Cam eller anden ejendom. Undgå at oplade enheden i direkte sollys.

Når du oplader enheden, skal du sørge for, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i væggen i nærheden af enheden, og at den er let at komme til. Når du tager strømadapteren ud af stikket, skal du trække i adapteren, aldrig i opladerkablet. Undgå at vride eller klemme kablet, og tving ikke stikket ind i en port. Hvis du under opladning modtager en meddelelse, hvor du bliver bedt om at frakoble opladeren eller strømadapteren, skal du afbryde opladeren eller strømadapteren. Inden du forsøger at tænde strømadapteren igen, skal du sørge for, at både stikket til opladerkablet på strømadapteren og indgangene til enhedens opladningsporte er tørre, og at der ikke er noget, der blokerer dem.

Der følger en AC-adapter med relevante certificeringer med denne enhed.

Nest Cam skal bruges og/eller oplades med en klasse 2-certificeret begrænset strømkilde (LPS, Limited Power Source) med output i henhold til IEC 60950-1 og/eller PS2-klassificeret med output i henhold til 62368-1 med en udgangseffekt på: 5 V DC og højst 1,5 A. Oplad kun Nest Cam med det medfølgende kabel eller kompatibelt opladningstilbehør, som kan købes i Google Store eller hos Google-autoriserede forhandlere (hold øje med Googles "made for"-mærke). Hvis du ikke bruger kompatibelt tilbehør, kan det forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af Nest Cam og tilbehør.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Dit Nest Cam kan indeholde små dele, plastik-, glas- eller metalelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage skade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Hold Nest Cam-kabler uden for børns rækkevidde (mere end 1 meter væk), og lad dem ikke lege med enheden og dens tilbehør. De kan komme til skade eller forårsage skade på andre eller enheden ved et uheld.

Batteri

Denne enhed indeholder et genopladeligt batteri af typen lithium-ion, som er en følsom komponent, der kan forårsage skade, hvis det beskadiges. Forsøg ikke at fjerne batteriet. Kontakt Google eller en autoriseret Google-tjenesteudbyder, hvis batteriet skal udskiftes, eller hvis du taber batteriet og har mistanke om, at det er beskadiget. Hvis batteriet udskiftes af ikke-kvalificerede fagfolk, kan det beskadige din enhed. Forkert udskiftning eller brug af et ikke-godkendt batteri kan medføre risiko for brand, eksplosion, lækage eller andre farer. Batteriet må ikke modificeres, renoveres eller punkteres. Forsøg ikke at indsætte genstande i batteriet, udsætte batteriet for eller nedsænke det i vand eller andre væsker, og udsæt ikke batteriet for ild, overdreven varme og/eller andre farer.

Bortskaffelse, transport og genbrug

Du skal bortskaffe og transportere din enhed, batterierne og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportbestemmelser. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse eller transport kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde enheden eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Du kan få flere oplysninger om genbrug af enheder, batterier og tilbehør på g.co/nest recycles.

Interferens med medicinsk udstyr

Din enhed bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og indeholder også magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Nest Cam skal altid holdes på sikker afstand fra pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Hvis du har spørgsmål vedrørende brugen af din Google-enhed med eller i nærheden af din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, bør du tale med din læge, før du bruger Nest Cam. Hvis du har mistanke om, at dit Nest Cam forstyrrer din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, skal du slukke din Google-enhed og kontakte din læge for at få oplysninger om dit medicinske udstyr.

Radiofrekvenseksponering

Denne enhed er blevet evalueret og overholder gældende lovmæssige krav om eksponering for radiobølger og er udviklet og fremstillet til ikke at overskride de gældende emissionsgrænser for eksponering for RF-energi. For at opfylde de gældende krav vedrørende RF-eksponering skal afstanden mellem enhedens antenne og personer være minimum 20 cm under brug.

LED-lamper

De LED-lamper, der er synlige på din enhed, er sikre under forhold, der med rimelighed kan forudsiges, i henhold til kravene i IEC 62471. Det anbefales dog, at du ikke retter LED-lamperne mod nogens øjne.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer eller rengør dit Nest Cam.

Driftstemperatur

Undlad at bruge eller oplade Nest Cam ved omgivende temperaturer på under -20 °C eller over 40 °C. Hvis enhedens indre temperatur overstiger de normale driftstemperaturer, kan følgende ske, mens enheden forsøger at regulere temperaturen: Nedsat ydeevne, dårligere forbindelse, problemer med opladning og slukning af skærmen eller enheden. Du kan muligvis ikke bruge enheden, mens den regulerer temperaturen. Flyt enheden til et koldere (eller varmere) sted, og vent et par minutter, før du prøver at bruge den igen.

Pleje og rengøring

Nest Cam og strømadapteren/opladeren skal frakobles inden rengøring. Du må ikke rengøre Nest Cam, mens det oplades, da det kan forårsage personskade eller skade på enheden. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade. Du må ikke bruge kemiske rensemidler, pulvere eller andre kemiske rengøringsmidler (f.eks. benzen) til at rengøre Nest Cam eller tilbehøret.

Vi anbefaler, at du rengør dit Nest Cam ved at tørre det af med en blød, fnugfri klud. Brug en tør klud til striber, pletter eller støv.

Hvis du vil desinficere dit Nest Cam, kan du bruge almindelige desinficerende klude til husholdningsbrug eller klude med 70 % isopropylalkohol. Undlad at bruge renseservietter med blegemiddel.

Vandafvisning

Dit Nest Cam er vejrbestandigt i overensstemmelse med dets IP54-klassificering, men det er ikke vandtæt. Den vejrbestandige tilstand er ikke permanent og kan blive kompromitteret som følge af normal slitage, reparation eller adskillelse og beskadigelse af enheden. Udsæt ikke Nest Cam for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Enhedens opladerkabel er ikke vandafvisende og må ikke udsættes for væsker.

Service og support

Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Dit Nest Cam bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder.

Få onlinehjælp og support på g.co/nest/help.

Kontakt en ekspert på g.co/nest/contact.

Få onlinehjælp og support på g.co/nest/help. Du kan kontakte kundeservice på 1800 905 941 (Australien) eller 03 288 9187 (New Zealand).

Hvis du sender dit Nest Cam ind til service, modtager du muligvis en erstatningsenhed i stedet for din oprindelige enhed. Produkter, der indleveres til reparation, kan blive udskiftet med renoverede produkter af samme type i stedet for at blive repareret. Renoverede dele kan blive brugt til at reparere produkter. Hvis produkterne indeholder brugergenererede data, kan en reparation eller udskiftning betyde, at disse data mistes.

Oplysninger om lovgivning

Du kan finde oplysninger om lovgivning, certificering og overensstemmelsesmærker, der gælder specifikt for Nest Cam, på dit Nest Cam eller på g.co/nest/legal.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed og dens kabler er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Oplysninger om lovgivning: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Denne enhed er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale enheder i klasse B i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, anvender og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det medføre skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Disse enheder skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Model: G3AL9; FCC-id A4RG3AL9
Produktnavn: Nest Cam

Ansvarlig part
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA

Batteriopladerens effektivitet

Lovmæssige oplysninger: Canada

Industry Canada, klasse B
Denne enhed overholder ICES-003-grænserne for klasse B.

Nest Cam overholder ISED-licensfritagede RSS-standarder. Ved brug af enheden skal følgende to betingelser overholdes: (1) Enheden må ikke forårsage skadelig interferens, og (2) enheden skal acceptere al interferens, herunder interferens, der kan resultere i uønsket brug af enheden.

Lovmæssige oplysninger: EU/Storbritannien

Lovmæssige oplysninger: EU

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen G3AL9 er i overensstemmelse med direktivet 2014/53/EU (radioudstyrsdirektivet). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/pixel/conformity.

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

CE-mærke

Overensstemmelseserklæring for Storbritannien

Google LLC erklærer hermed, at elektrisk udstyr af typen G3AL9 er i overensstemmelse med de relevante lovpligtige krav. Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/pixel/conformity.

Google Commerce Limited, UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannien.

Frekvensbånd og strøm

EU, Storbritannien

Data, der er angivet her, er den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres i frekvensbåndet eller frekvensbåndene, hvor radioudstyret bruges.

Frekvens Strøm
Wi-Fi: 2 400-2 483,5 MHz Maks. 20 dBm
Bluetooth: 2 400-2 483,5 MHz Maks. 10 dBm

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Direktiv om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og Batteridirektiv

Smid ikke batterier i skraldespanden

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genbruges på sikker vis. Når produktet, dets batterier og elektroniske tilbehør bortskaffes korrekt og genbruges, er det med til at spare på naturressourcer samt beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Overholdelse af RoHS

Denne enhed overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 med hensyn til begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's regelsæt for kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Lovmæssige oplysninger: Japan

Når enheden bruges i 5 GHz (W52/W53), er den begrænset til udelukkende indendørs brug (undtagen ved kommunikation med kraftfulde radioer).

Dette produkt bør kun bruges i overensstemmelse med brugsvejledningen, særligt i forhold til inden- og udendørs brug og de gældende frekvensintervaller, som anvendes.

Udendørs brug af et kamera, der er beregnet til indendørs brug, er ikke i overensstemmelse med de specifikke frekvenser og/eller frekvensbegrænsninger.

Google er ikke ansvarlig for ukorrekt brug af dette produkt, som skyldes, at brugsvejledningen ikke overholdes.

Dette er klasse B-udstyr. Selvom udstyret er udviklet til brug i boligområder, kan det forværre signalet, hvis det bruges nær en radiomodtager eller tv-modtager. Følg derfor brugervejledningen.

VCCI-B

VCCI-billede

Lovmæssige oplysninger: Mexico

Brugen af enheden er underlagt følgende to betingelser: (1) Enheden må ikke forårsage skadelig interferens, og (2) denne enhed skal acceptere al interferens, der modtages, herunder interferens, der kan medføre uønsket brug.

Elektriske klassificeringer: 100-240 V AC, 7,5 W, 50/60 Hz

Oplysninger om lovgivning: Indien

Smid ikke batterier i skraldespanden

Genbrug: Erklæring om administration og behandling af E-affald

I Indien viser denne etiket, at produktet ikke må smides ud med husholdningsaffaldet. Det skal bortskaffes på et til formålet korrekt sted med henblik på genbrug.

Google erklærer, at din enhed er udviklet og produceret i overensstemmelse med reglerne for (administration af) elektronisk affald af 2016 (i det følgende kaldet "Reglerne"). Enheden overholder specifikt regel 16, stk. 1, der omhandler reducering af brugen af skadelige stoffer i produktionen af elektrisk og elektronisk udstyr samt deres maksimalt tilladte koncentrationer ud fra vægten i de homogene materialer (med undtagelse af de fritagelser, der er angivet i skema II).

Forkert håndtering, bortskaffelse, utilsigtet ødelæggelse, skade og forkert genbrug af E-affald kan være forbundet med risici, herunder men ikke begrænset til brand, eksplosion og/eller andre farer, og medføre ukontrolleret bortskaffelse af affald, hvilket kan påvirke miljøet negativt, da det forhindrer genbrug af ressourcer. Noget elektronisk affald kan indeholde skadelige kemikalier, der kan forgifte vand, jord og andre naturlige ressourcer, hvis det ikke bortskaffes korrekt. Forkert bortskaffelse kan skade plante-, dyre- og menneskeliv.

Producentoplysninger

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA