YouTube Premium-prenumeranter får förlängd provperiod på Stadia Pro

• Stadia Pro-kampanjen på tre (3) månader är tillgänglig för personer som är bosatta i Sverige.
  • Du måste ha en prenumeration eller provperiod på YouTube Premium (inklusive individuell prenumeration, student- och familjeprenumeration).
  • Erbjudandet gäller endast för användare som inte har en aktiv Stadia Pro-prenumeration eller som tidigare har prenumererat på Stadia Pro.
  • Erbjudandet kan lösas in när ett konto skapas eller, för personer som redan har Stadia-konton, på stadia.com/pro.
  • Om du inte har en Stadia Pro-prenumeration får du alternativet att prenumerera på Stadia Pro de första tre (3) månaderna utan kostnad. Du måste ange en giltig betalningsmetod vid registreringen, men inga pengar dras innan de tre (3) månaderna har löpt ut och du kan avsluta prenumerationen när som helst. Du måste avsluta prenumerationen innan de tre (3) månaderna har löpt ut om du inte vill bli debiterad. Läs mer om hur du kan hantera eller avsluta prenumerationen på g.co/stadia/subscriptions.
  • I slutet av tremånadersperioden debiteras du standardavgiften för Stadia Pro, just nu 99 SEK per månad i Sverige. Inga återbetalningar för ofullständiga faktureringsperioder. Det extra innehållet återbetalas inte.
  • Om du avslutar Stadia Pro-prenumerationen förlorar du åtkomsten till spel du har gjort anspråk på med Stadia Pro-prenumerationen och extra innehåll eller expansionsinnehåll du har köpt eller gjort anspråk på. Det extra innehållet återbetalas inte. Du förlorar inte åtkomsten till spel eller extra innehåll du har köpt för dessa spel.
  • Om du börjar prenumerera på Stadia Pro igen återställs åtkomst till spel du tidigare hade gjort anspråk på, inklusive eventuellt extra innehåll du har köpt för spelen.
  • Om du har köpt extra innehåll för ett visst namn får du bara tillgång till det extra innehållet medan du har tillgång till spelet.
  • Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2023 och måste lösas in senast 14 februari 2023 kl. 18.00 CEST eller så länge lagret räcker. Om Google fastställer att erbjudandet har nyttjats i samband med otillåten, obehörig eller bedräglig användning blir erbjudandet ogiltigt.
  • Aktivt Google-konto och aktiv Stadia-registrering krävs. Användningen av Stadia omfattas avanvändarvillkor och Stadias integritetsmeddelande.
  • Kampanjorganisatör: Google Commerce Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.