Erbjudandevillkor för köp av Resident Evil Village med Stadia Premiere Edition

Kvalificerade användare som köper eller förbeställer Resident Evil Village på Stadia mellan den 22 mars 2021 kl. 01.01 CET och den 22 maj 2021 kl. 01.59 CEST (“Kampanjperioden”) får en Stadia Premiere Edition (Stadia handkontroll1 och Chromecast Ultra2) utan extra kostnad (värde 1099,99 kr) i enlighet med de här användarvillkoren (”Erbjudandet”). I erbjudandet ingår gratis frakt med det billigaste alternativet.

• Du måste ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige och köpa eller förbeställa Resident Evil Village på Stadia under Kampanjperioden för att kvalificera dig för Erbjudandet. Erbjudandet upphör att gälla om du avbeställer förbeställningen innan spelet släpps. Du kvalificerar dig inte för Erbjudandet om du skaffar Resident Evil Village med en erbjudandekod på Stadia-spel.
  • Vi skickar erbjudandekoden som du löser in mot en Stadia Premiere Edition på Google Store till e-postadressen som är kopplat till ditt Stadia-konto senast den 11 juni 2021 kl. 01.59 CEST. Koden måste lösas in senast den 11 juli 2021 kl. 01.59 CEST. Du måste ha en befintlig betalningsmetod eller lägga till en i kassan, men du debiteras eventuellt inte beroende på vilket fraktalternativ du väljer.
  • Erbjudandet är begränsat till max en Stadia Premiere Edition per användare och max sex stycken per hushåll
  • Erbjudandet gäller så länge lagret räcker eller medan kampanjen är aktiv och beskrivs på spelets informationssida . Erbjudandets kampanjvärde kan inte överlåtas, säljas vidare, lösas in mot kontanter eller återbetalas.
  • Erbjudandet upphör att gälla om du returnerar Resident Evil Village mot återbetalning och du kan komma att behöva lämna tillbaka Stadia Premiere Edition eller debiteras ordinarie pris för Stadia Premiere Edition3. Om du måste lämna tillbaka din Stadia Premiere Edition kommer du att få ett e-postmeddelande till e-postadressen som är kopplat till ditt Stadia-konto med anvisningar om hur du returnerar den. Du debiteras inte för returfrakten.
  • Om Stadia bedömer att erbjudandet har nyttjats i samband med otillåten, obehörig eller bedräglig användning upphör Erbjudandet att gälla.

Stadia förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta Erbjudandet när som helst. Kampanjanordnare: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland.

1 För Stadia handkontroll krävs ett Wi-Fi-nätverk och en mobil enhet med Android 6.0 Marshmallow eller senare, alternativt iOS 11 eller senare. Tillgänglighet och prestanda hos tjänster, appar och funktioner (inklusive 4K, HDR, 60 FPS och 5.1-surroundljud) beror på tjänsten, nätverket, enheten och spelet, och det kan hända att de inte är tillgängliga för alla spel. Det går bara att spela trådlöst med Stadia handkontroll på tv-skärmar med Chromecast Ultra. Ytterligare villkor och/eller kostnader kan tillkomma.

2 För Chromecast Ultra behöver du en TV med en HDMI-port, ett Wi-Fi-nätverk, ett Google-konto, ett eluttag eller en närliggande USB-port och en lämplig mobil enhet. Lägsta operativsystemkrav finns på g.co/cast/req.

3 Den totala kostnaden för Stadia Premiere Edition är 1 099,99 kr.