Erbjudande om förlängd provperiod på Stadia Pro för Google One-prenumeranter

• Kampanjerbjudandet om Stadia Pro i tre (3) månader är bara tillgängligt för bosatta i Sverige.
  • Erbjudandet är bara tillgängligt för personer som inte har en aktiv Pro-prenumeration eller som inte har haft en Pro-prenumeration.
  • Erbjudandet kan lösas in när kontot skapas. Personer som redan har Stadia-konton löser in det på stadia.com/pro.
  • Du måste ha en betalprenumeration på Google One eller en prenumeration på Google One eller vara i samma Google-familj som någon som har en betalprenumeration på Google One.
  • Om du inte har en befintlig prenumeration på Stadia Pro ges du möjlighet att prenumerera på Stadia Pro med de tre (3) första månaderna utan kostnad (värde 297 SEK) när du löser in erbjudandet. Du får samma förmåner under de första tre månaderna som du får som betalande medlem. Du måste ange en giltig betalningsmetod vid registreringen, men inga pengar dras förrän efter de tre (3) månaderna är slut och du kan säga upp prenumerationen när som helst. Om du inte vill bli debiterad måste du säga upp prenumerationen innan perioden på tre (3) månader är slut. Besök g.co/stadia/subscriptions om du vill veta mer om hur du hanterar eller säger upp prenumerationen.
  • När perioden på tre (3) månader är slut debiteras du standardpriset för en månadsprenumeration på Stadia Pro – för närvarande 99 SEK/mån i Sverige. Inga återbetalningar görs för delar av en faktureringsperiod. Extra innehåll återbetalas inte.
  • Om du avslutar prenumerationen på Stadia Pro förlorar du åtkomsten till alla prenumerationsspel (och relaterat extra innehåll) som du har hämtat med Stadia Pro. (”Prenumerationsspel” är de spel du får åtkomst till som en del av din prenumeration på Stadia Pro.) Du förlorar inte åtkomsten till spel du har köpt eller extra innehåll som du har köpt till dessa spel.
  • Om du börjar prenumerera på Stadia Pro igen återställs åtkomsten till de prenumerationsspel och det extra innehåll som du tidigare har hämtat med Stadia Pro.
  • Om du har köpt extra innehåll till ett spel har du bara åtkomst till det extra innehållet så länge du har åtkomst till själva spelet.
  • Erbjudandet är tillgängligt tills och måste lösas in senast den 31 december 2022 eller så länge lagret räcker. Stadia förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta erbjudandet när som helst. Om Google bedömer att erbjudandet har nyttjats i samband med otillåten, obehörig eller bedräglig användning blir erbjudandet ogiltigt.
  • Ett aktivt Google-konto och Stadia-registrering krävs. Stadias användarvillkor och Stadias sekretessmeddelande gäller vid användning av Stadia.
  • Kampanjanordnare:Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland.