Pidennetty Stadia Pro -kokeilutarjous Google One -tilaajille

• Kolmen (3) kuukauden Stadia Pro ‑kampanjatarjous on saatavilla vakituisesti Suomessa asuville henkilöille.
  • Tarjous on saatavilla vain henkilöille, joilla ei ole aktiivista Stadia Pro -tilausta tai joilla on ollut Stadia Pro -tilaus aiemmin.
  • Tarjouksen voi lunastaa tilin luomisen yhteydessä, tai jos sinulla on jo Stadia-tili, osoitteessa stadia.com/pro.
  • Sinulla tai Google-perheryhmäsi jäsenellä on oltava maksettu tai kokeiltu Google One -tilaus.
  • Jos sinulla ei vielä ole Stadia Pro -tilausta, voit tilata Stadia Pron lunastettaessa tarjousta, jolloin saat kolme (3) ensimmäistä kuukautta. Saat kolmen (3) ensimmäisen kuukauden aikana samat edut kuin tilauksen tulevina kuukausina. Rekisteröityminen edellyttää voimassa olevan maksutavan määrittämistä. Sinua ei kuitenkaan veloiteta ennen kuin kolme (3) kuukautta on kulunut loppuun, ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Jos et halua, että sinua veloitetaan, peruuta tilaus ennen kolmen (3) kuukauden jakson päättymistä. Lue lisää tilauksen ylläpidosta tai peruuttamisesta osoitteessa g.co/stadia/subscriptions.
  • Kolmen (3) kuukauden jakson loputtua sinulta veloitetaan Stadia Pron normaali kuukausimaksu, joka on tällä hetkellä 9,99 € kuukaudessa Suomessa. Osittaisia laskutuskausia ei hyvitetä. Laajennussisältöä ei hyvitetä.
  • Jos peruutat Stadia Pro -tilauksen, menetät pääsyn kaikkiintilauspeleihin (ja niihin liittyviin laajennuksiin), jotka olet lunastanut Stadia Pron kautta. (“Tilauspelit” ovat pelejä, joihin sinulla on pääsy Stadia Pro -tilauksen kautta.) Et kuitenkaan menetä pääsyä ostamiisi peleihin tai kyseisiin peleihin ostamiisi laajennuksiin.
  • Jos tilaat Stadia Pron uudelleen, voit taas käyttää pelejä ja laajennuksia, jotka lunastit aiemmin Stadia Pron kautta.
  • Jos olet ostanut laajennuksia tietylle pelille, voit käyttää laajennuksia vain silloin, kun sinulla on pääsy kyseiseen peliin.
  • Tarjous on voimassa 31.12.2022 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää, ja se on lunastettava kyseiseen päivään mennessä. Stadia pidättää oikeuden muuttaa tarjousta tai peruuttaa sen milloin tahansa. Mikäli Google toteaa, että tarjouksen hyödyntämiseen liittyy petos tai väärinkäytöksiä, tarjous mitätöidään.
  • Edellyttää aktiivista Google-tiliä ja rekisteröitymistä Stadiaan. Stadian käyttöön sovelletaan Stadian käyttöehtoja ja tietosuojailmoitusta.
  • Tarjouksen myöntäjä: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ireland.