Probleemoplosser voor voorwaarden voor gegevensbescherming van Google Ads

Ga naar https://privacy.google.com/businesses/ voor antwoorden op veelgestelde vragen en veelvoorkomende kwesties met betrekking tot privacy en gebruiksgegevens in de producten en services van Google.

Opmerking: Deze probleemoplosser is niet bedoeld voor technische problemen of problemen die geen verband houden met gegevensprivacy. Als u technische problemen ondervindt, kunt u onze Helpcentrums en ondersteuningsforums bezoeken. Als u accountgerelateerde vragen heeft, kunt u naar het Helpcentrum van Google Accounts gaan.

Waarbij heeft u hulp nodig?