Felsökningsverktyg för sekretess

Du kan hantera inställningarna för sekretess och vilken data som Google samlar in och använder. Välj något av alternativen nedan om du vill ha svar på vanliga frågor om sekretess och användardata i relation till Googles produkter och tjänster.

Obs! Det här felsökningsverktyget är inte avsett för tekniska problem eller problem som inte gäller datasekretessen. Besök våra hjälpcenter och supportforum om du behöver hjälp med tekniska problem.