Tietosuojan vianetsintä

Voit itse määrittää tietosuoja-asetuksesi ja päättää, mitä dataa Google kerää ja käyttää. Jos etsit vastauksia yleisiin Googlen tuotteita ja palveluja koskeviin tietosuoja- ja käyttäjädatakysymyksiin, valitse vaihtoehto alta.

Huom. Tämä vianetsintäominaisuus ei koske teknisiä ongelmia tai muuhun kuin tietosuojaan liittyviä ongelmia. Teknisiin ongelmiin saat apua ohjekeskuksesta ja keskustelufoorumeilta.

Missä tarvitset apua?