Fejlfinding i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger

Du styrer, hvordan dine personlige oplysninger administreres, samt hvilke data Google indsamler og anvender. Du kan finde svar på en lang række almindelige spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger og brugerdata relateret til Googles produkter og tjenester ved at vælge en af nedenstående muligheder.

Bemærk! Denne fejlfinding løser ikke tekniske problemer eller problemer, der ikke vedrører databeskyttelse. Hvis du har tekniske problemer, kan du besøge Hjælp og vores supportfora.

Hvad vil du have hjælp til?