Feilsøkingsprogram for personvern

Du har kontrollene for å administrere personvernet ditt og hvilke data Google samler inn og bruker. Velg et alternativ nedenfor for å finne svar på vanlige spørsmål om personvern og brukerdata i forbindelse med Googles produkter og tjenester.

Merk: Dette feilsøkingsverktøyet behandler ikke tekniske problemer eller problemer som ikke er relatert til personvern. Hvis du har tekniske problemer, kan du gå til brukerstøtten og brukerstøtteforumene våre.