Els usuaris de Google Podcasts Manager ara poden penjar els seus pòdcasts a YouTube amb la pujada d'RSS. Obtén més informació.

Informació general

Usuaris avançats

Si gestioneu els fitxers RSS personalment o utilitzeu un servei d'allotjament de podcasts però voleu obtenir més detalls, a continuació trobareu informació general sobre els passos que heu de seguir per publicar el vostre podcast a Google. Cada pas s'explica detalladament més endavant.

1. Assegureu-vos que enteneu els prerequisits per figurar a Google Podcasts
  2. Creeu un feed RSS que segueixi les directrius de Google.
  3. Creeu una pàgina d'inici que enllaci al vostre feed i segueixi les directrius de Google (no és obligatori, però és molt recomanable).
  4. Aconseguiu que Google indexi el podcast. Si teniu una pàgina d'inici del podcast enllaçada correctament (pas 3), podeu esperar fins que Google trobi i indexi la pàgina d'inici i el feed RSS de manera natural, o bé informar Google explícitament del vostre feed. Si no teniu cap pàgina d'inici dedicada, heu de sol·licitar explícitament la indexació.
  5. Ajudeu els oients a trobar el vostre programa. Els oients poden cercar el programa a Google tan bon punt s'hagi indexat, però també podeu crear enllaços directes al programa o als episodis per publicar-los o compartir-los amb els oients.
  6. Monitoreu les dades dels oients del podcast.
  7. Gestioneu el podcast a Google.

Si tot va bé, en el termini d'una setmana hauria d'estar disponible un podcast nou a Google.