Els usuaris de Google Podcasts Manager ara poden penjar els seus pòdcasts a YouTube amb la pujada d'RSS. Obtén més informació.

Directrius de la insígnia de Google Podcasts

Afegir una insígnia i un enllaç de Google Podcasts al lloc web

Als llocs on promocioneu el vostre podcast, podeu utilitzar la insígnia "Escolta a Google Podcasts" per enllaçar directament al programa o a l'episodi a Google Podcasts. Aquesta insígnia està disponible en diverses mides i formats, i en 49 idiomes.

Instruccions per afegir una insígnia de Google Podcasts

A Google Podcasts Manager

Si el programa està registrat a Google Podcasts Manager, a continuació us expliquem com podeu baixar i utilitzar una insígnia de Google Podcasts:

1. A la pàgina d'inici del programa a Google Podcasts Manager, feu clic a Configuració Configuració > Comparteix el podcast  per obrir el quadre de diàleg que permet compartir el programa.
  2. Trieu l'idioma de la insígnia al selector d'idiomes.
  3. Baixeu  el fitxer d'imatge de la insígnia i inseriu-lo a la vostra pàgina web, o bé feu clic al botó de fragment inserit  per copiar el codi HTML que podeu afegir a la vostra pàgina web sense baixar el fitxer d'imatge de la insígnia. Si baixeu el fitxer d'imatge, enllaceu-lo al podcast mitjançant l'enllaç del programa de Google Podcasts que hi ha al quadre de diàleg.
  4. Seguiu les directrius d'ús de la insígnia que hi ha a continuació.

Fora de Google Podcasts Manager

Si no heu registrat el programa a Google Podcasts Manager, a continuació us expliquem com podeu baixar i utilitzar una insígnia de Google Podcasts:

1. Download the "Listen on Google Podcasts" badge
  2. Cerqueu l'URL del podcast o de l'episodi a Google Podcasts.
  3. Inseriu la insígnia "Escolta a Google Podcasts" a la pàgina i enllaceu-la a l'URL que heu trobat al pas 2. La insígnia ha d'enllaçar al programa o a un episodi concret a Google Podcasts.
  4. Seguiu les directrius d'ús de la insígnia que hi ha a continuació.

Directrius d'ús de la insígnia

Seguiu aquestes directrius quan feu servir la insígnia "Escolta a Google Podcasts":

• Sempre que es faci servir la insígnia a Internet, ha d'estar enllaçada al vostre programa o a un episodi a Google Podcasts.
  • Utilitzeu la insígnia tal com es proporciona, sense fer-hi cap modificació que no sigui canviar-ne la mida (fins al mínim permès):
    • Assegureu-vos que la insígnia es pugui llegir.
    • No hi afegiu text ni estils gràfics addicionals, com ara ombres o reflexos.
    • No canvieu els colors de la insígnia.
    • No suprimiu, afegiu ni reorganitzeu cap text ni cap gràfic de la insígnia.
    • No distorsioneu, inclineu ni deformeu la insígnia.
  • Sempre que sigui possible, feu coincidir l'idioma de la insígnia amb el de la campanya de màrqueting.
  • Compliu les regles de mida i d'emplaçament de la insígnia que hi ha més avall.
  • La insígnia només es pot utilitzar per promocionar contingut disponible a Google Podcasts.
  • Incloeu l'atribució legal adequada de Google Podcasts quan hi hagi espai a la creativitat.
  • Quan utilitzeu la insígnia en qualsevol d'aquests contextos addicionals, heu de sol·licitar l'aprovació de l'equip de marques de partners de Google Podcasts:
    • Un anunci de televisió
    • Una campanya de màrqueting exterior
    • Una campanya de màrqueting que rebrà més d'un milió d'impressions

Mida i emplaçament de la insígnia

• L'amplada mínima de la insígnia en una pàgina web és de 150 píxels a 1x (a més d'una vora addicional que es descriu més avall).
  • En canviar-ne la mida, no canvieu la relació d'aspecte de les imatges proporcionades.
  • Assegureu-vos que el text i els gràfics de la insígnia siguin prou nítids i grans perquè es puguin llegir.
  • Proporcioneu una vora transparent addicional del 25% en cada costat de la insígnia. No col·loqueu fotos, tipografia ni altres elements gràfics dins d'aquest espai transparent. El 25% es mesura des de la insígnia mateixa, de manera que si una insígnia fa 1 unitat d'alçada per 4 unitats d'amplada, hi haurà una vora addicional de 0,25 unitats tant a la part superior com a l'inferior (1 x 0,25) i una vora d'1 unitat als dos costats (4 x 0,25).
  • La mida de la insígnia de Google Podcasts ha de ser igual o superior a la mida de les altres insígnies de subscripcions.
  • Perquè sigui fàcil de trobar i llegir, la insígnia de Google Podcasts s'ha de mostrar sobre un fons de color llis o sobre una imatge de fons senzilla. Recordeu que no podeu canviar el fons de la insígnia mateixa i que també ha de tenir una vora transparent que coincideixi amb aquest fons.

Fer referència a Google Podcasts en un text

En qualsevol text que promocioni el vostre podcast a Google Podcasts, utilitzeu l'expressió "a Google Podcasts":

• Correcte: "El nostre podcast ja està disponible a Google Podcasts".
  • Incorrecte: "El nostre podcast ja està disponible des de Google Podcasts".