Gebruikers van Google Podcasts Manager kunnen hun podcasts nu naar YouTube uploaden via RSS-upload. Hier vind je meer informatie.

De luistergegevens van je podcast bijhouden

Als je een podcast-hostingservice gebruikt, krijg je mogelijk al luisterinformatie voor je serie. Je kunt je echter ook aanmelden voor Google Podcasts-manager om gedetailleerde prestatiegegevens te bekijken op de Google Podcasts-platforms, zoals zoekopdrachten van gebruikers die je podcast laten zien, en diagrammen over behoud van luisteraars. Podcasts-manager is gratis en vereist alleen een geldig Google-account.

Aan de slag met de Podcastsmanager