Gebruikers van Google Podcasts Manager kunnen hun podcasts nu naar YouTube uploaden via RSS-upload. Hier vind je meer informatie.

Over Podcastsmanager

Google Podcasts-manager is een tool voor podcastuitgevers. Gebruik Podcasts-manager om waardevolle inzichten over je serie op Google Podcasts te bekijken, zoals:

Meest gebruikte zoektermen op Google Zoeken

Podcasts Manager show top Google Search terms for your show

Luisterloyaliteit tijdens een aflevering

Totaal aantal keren dat je serie of aflevering is afgespeeld

Je kunt Google Podcasts-manager zonder kosten gebruiken. Je hebt alleen een Google-account en een podcastfeed nodig om je aan te melden.

Aan de slag

Google Podcasts-manager is zonder kosten beschikbaar voor iedereen met een Google-account. Je hoeft je niet aan te melden of iets te doen om toegang te krijgen tot Google Podcasts-manager. Je moet alleen bewijzen dat je de eigenaar bent van een serie die wordt weergegeven op Google Podcasts (of dat je door een eigenaar van een serie toegang krijgt tot een serie).

Mijn serie staat al op Google Podcasts Mijn serie staat nog niet op Google Podcasts
Aan de slag met Podcasts-manager Je serie op Google krijgen