Sobre els podcasts a Google

En aquesta guia s'explica com Google mostra els podcasts als usuaris de Google i com podeu publicar el vostre propi podcast a Google.

On mostrarà Google el meu podcast?

Google pot mostrar el podcast als oients a través de diverses plataformes de Google Podcasts, com ara:

Després de seguir correctament els passos següents, el podcast es pot mostrar a qualsevol dels productes indicats anteriorment. En alguns idiomes, Google pot entendre el contingut d'àudio i cercar coincidències amb les consultes dels oients en idiomes diferents de l'idioma del podcast.

A continuació teniu un exemple de com es poden mostrar els episodis del podcast als resultats de la Cerca de Google a l'ordinador:

Els usuaris poden cercar els episodis del podcast i reproduir-los des de la Cerca de Google, entre moltes altres plataformes de Google Podcasts

Plataformes addicionals de Google Podcasts

Hi ha algunes plataformes de podcàsting addicionals de Google amb requisits diferents. Si voleu que el vostre contingut d'àudio es mostri en alguna de les plataformes següents, heu de seguir les instruccions enllaçades.

• Resums de Google Notícies: llistes de reproducció de notícies predeterminades en funció del tema general o del proveïdor; disponibles en moltes configuracions regionals.
  • El teu butlletí de notícies: una llista de reproducció de notícies a la carta, personalitzada per a cada usuari; no està disponible en totes les àrees.

Passos següents

Esteu a punt perquè el podcast es mostri a Google?

Trieu el camí
Gestiono directament els meus fitxers RSS
Utilitzo un proveïdor d'allotjament de podcasts