Google Podcast Manager-användare kan nu ladda upp sina poddar på YouTube med RSS-uppladdning. Läs mer här

Gör bättre poddar

Programmet för kreatörer på Google Podcasts är en webbplats där alla som gör poddar kan registrera sig och få tips, titta på videokurser och gå distanskurser i poddsändning helt gratis. Det här är några av webbplatsens resurser som du kan ha nytta av: