Google Podcast Manager-användare kan nu ladda upp sina poddar på YouTube med RSS-uppladdning. Läs mer här

Visa antalet prenumeranter

Det totala antalet prenumeranter på poddserien visas vid dess namn på poddseriens målsida.

Klicka på fliken Prenumererar om du vill se ett diagram över prenumerationsaktiviteten under den valda tidsperioden. Värdet som visas på fliken Prenumererar är ändringen i netto för prenumeranter från början till slutet av den valda tidsperioden.

Varför går kurvan nedåt?
Om du ser en helt symmetrisk i datan över prenumeranter med en nettoförändring på (cirka) noll prenumeranter betyder det att den kanoniska versionen ändrades under den perioden. När detta händer förlorar du prenumeranter från det gamla flödet till det nya flödet. När du har verifierat att du äger det nya flödet återfår du alla förlorade prenumeranter. När detta händer behöver du inte oroa dig eller göra något. Det beror bara på en ändring i redovisningen.
Diagram som visar symmetrisk dataminskning