Gebruikers van Google Podcasts Manager kunnen hun podcasts nu naar YouTube uploaden via RSS-upload. Hier vind je meer informatie.

Deze documenten lezen

Deze documentatie bestaat uit twee algemene gedeelten:

Je podcast op Google krijgen. In deze documenten wordt beschreven hoe je je podcast kunt toevoegen aan Google Podcasts. Dit is de podcast-service die door Google wordt gebruikt voor het aanbieden en weergeven van podcasts op verschillende Google-services, waaronder Zoeken, Home en de Google Assistent. Lees deze gids om je podcast beschikbaar te maken voor luisteraars op Google en om te weten wat het inhoudt als een podcast 'op Google' staat.

Podcasts-manager gebruiken. Podcasts-manager is een meldingstool die luisterstatistieken voor je serie weergeeft op alle Google-services, plus wat extra informatie, zoals welke query's zijn gebruikt om je serie op Google te vinden. Het is gratis en eenvoudig te gebruiken. Lees deze gids voor meer informatie over hoe je Podcasts-manager kunt gebruiken als je podcast op Google staat.