Vad händer om du inte kan använda Google+

Om du använder Google på jobbet eller i skolan bestämmer administratören om du kan använda Google+ och lägga upp innehåll. Du kanske inte kan använda Google+ om:

• Administratören stänger av Google+ för ditt konto.
  • Ditt konto inte har en aktiv G Suite-licens.

Detta händer när du inte kan använda Google+ på jobbet eller i skolan:

• Du kan inte lägga upp, kommentera eller +1:a på Google+.
  • Du får ett felmeddelande eller en avisering när du försöker lägga upp, kommentera eller +1:a.
  • Du kan kanske radera ditt gamla innehåll. Radera och hantera aktivitet på Google+.
  • Du kan kanske radera din profil på Google+.
  • Om din arbetsplats inte längre är G Suite-kund raderas din profil och ditt innehåll på Google+ åt dig. Det gäller dock inte för skolor som använder G Suite for Education.

Obs! Om ditt konto på G Suite eller Google+ stängs av kan din åtkomst till Google+ blockeras samt innehållet döljas och senare kanske tas bort.

Kontakta administratören om du vill använda Google+. Administratören kan behöva tilldela en ny licens till ditt konto.

Om du själv har registrerat dig för G Suite är du förmodligen administratören för kontot. Kontrollera att faktureringsinformationen stämmer och åtgärda betalnings- och faktureringsproblem.