Om du har bytt till den nya versionen av Google+ på en dator, eller om du använder en mobiltelefon, besöker du hjälpcentret för nya Google+. Den här sidan gäller för den föregående, klassiska versionen av Google+ och kan vara inaktuell.

Hangouts on Air har flyttat till YouTube Live

Den 12 september 2016 flyttar Hangouts On Air från Google+ till YouTube Live. Detta innebär följande:

• Alla Hangouts On Air-händelser schemaläggs med YouTube Live, inte Google+.
  • Om du har Hangouts On Air-händelser som var schemalagda på Google+ den 12 september 2016 eller senare måste du radera dem och sedan återskapa dem på YouTube Live.

Växla till YouTube Live

Med YouTube Live kan du fortfarande:

• Starta nya Hangouts On Air-händelser.
  • Visa Hangouts On Air-händelser som inträffade före den 12 september 2016.
  • Schemalägga Hangouts On Air-händelser till ett senare datum och en senare tid.

Läs om hur du konfigurerar Hangouts On Air med YouTube Live.

Följande Hangouts on Air-funktioner är inte tillgängliga på YouTube Live:

• Frågor och svar
  • Showcase
  • Applåder