Avstängning av profiler och sidor på Google+

Profiler eller sidor kan stängas av om de innehåller eller delar innehåll som bryter mot våra policyer för användarinnehåll och beteende.

Exempel på överträdelser

Överträdelser inbegriper:

• Att utge sig för att vara någon eller något som man inte representerar
  • Att lägga upp innehåll eller göra kommentarer som bryter mot våra policyer

Läs mer om våra policyer för användarinnehåll och beteende.

Det här händer när en profil eller sida på Google+ stängs av

När din profil eller sida stängts av är den inte längre synlig för andra på Google+.

Du kanske fortfarande kan logga in på Google+ och kan i så fall se vad andra personer delar, men du kan till exempel inte:

• Dela nya inlägg eller kommentarer
  • +1:a innehåll
  • Gå med eller skapa grupper.

Du kan fortfarande använda andra tjänster från Google, som Sök och Gmail, när din profil eller sida på Google+ stängts av.

Om din profil eller sida på Google+ är avstängd i över 60 dagar kan dina inlägg och kommentarer tas bort.

Överklaga en avstängning av en profil eller sida på Google+

Om du vill överklaga en avstängning av en profil eller sida på Google+ loggar du in på det avstängda kontot med en dator och följer anvisningarna på skärmen. Du ombeds kanske att ta bort eller ändra innehåll som bryter mot våra policyer eller ge mer information.

Obs! I vissa fall går det inte att överklaga avstängningen.