Opschortingen van Google+ profielen of pagina's

Profielen of pagina's kunnen worden opgeschort als ze content bevatten of delen die in strijd is met ons Beleid ten aanzien van gebruikersinhoud en -gedrag.

Voorbeelden van schendingen

Onder schendingen vallen:

• je voordoen als iemand die of iets dat je niet vertegenwoordigt,
  • content of reacties plaatsen die in strijd zijn met ons beleid.

Meer informatie over ons Beleid ten aanzien van gebruikersinhoud en -gedrag.

Wat er gebeurt wanneer een Google+ profiel of pagina wordt opgeschort

Wanneer je profiel of pagina is opgeschort, kunnen andere mensen op Google+ je profiel of pagina niet zien.

Je kunt wellicht nog wel inloggen bij Google+. Dan kun je wel zien wat anderen delen, maar kun je het volgende niet doen:

• Nieuwe posts of reacties delen
  • Een +1 geven aan content
  • Deelnemen aan communities of communities maken

Wanneer je Google+ profiel of pagina is opgeschort, kun je andere Google-services, zoals Google Zoeken en Gmail, nog steeds gebruiken.

Als je Google+ profiel of pagina langer dan 60 dagen is opgeschort, kunnen je posts en reacties worden verwijderd.

Bezwaar aantekenen tegen de opschorting van een Google+ profiel of pagina

Als je bezwaar wilt aantekenen tegen de opschorting van je Google+ profiel of pagina, log je op een computer in op je opgeschorte account en volg je de instructies op het scherm. Je kunt worden gevraagd content te verwijderen of te wijzigen die in strijd is met ons beleid. Ook kan je worden gevraagd meer informatie te verstrekken.

Opmerking: In sommige gevallen kun je mogelijk geen bezwaar aantekenen tegen de opschorting.