Suspendering af Google+ profiler og -sider

Profiler eller sider kan suspenderes, hvis de indeholder eller deler indhold, som er i modstrid med vores politikker for brugerindhold og -adfærd.

Eksempler på overtrædelser

Overtrædelserne omfatter:

• Når en bruger udgiver sig for at være en anden eller noget, som vedkommende ikke repræsenterer
  • Når en bruger indsender indhold eller kommentarer, som er i modstrid med vores politikker

Få flere oplysninger om Politik for brugerindhold og -adfærd.

Det sker der, når en Google+ profil eller -side suspenderes

Når din profil eller side er suspenderet, kan andre personer på Google+ ikke se den.

Du kan stadig logge ind på Google+ og se, hvad andre personer deler, men du kan for eksempel ikke:

• Dele nye indlæg eller kommentarer
  • Give +1 til indhold
  • Deltage i eller oprette samlinger eller grupper
  • Føje personer til dine cirkler

Når din Google+ profil eller -side er suspenderet, kan du stadig bruge andre Google-tjenester, som f.eks. Søg og Gmail.

Hvis din Google+ profil eller -side har været suspenderet i mere end 60 dage, bliver dine indlæg og kommentarer muligvis fjernet.

Gør indsigelse over for suspenderingen af en Google+ profil eller side

Hvis du vil gøre indsigelse over for suspenderingen af din Google+ profil eller side, skal du bruge en computer til at logge ind på din suspenderede konto, og derefter skal du følge vejledningen på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at fjerne eller ændre eventuelt indhold, som er i modstrid med vores politikker, eller om at angive flere oplysninger.

Bemærk! I nogle tilfælde kan du ikke gøre indsigelse over for suspenderingen.