Den här sidan gäller för den föregående, klassiska versionen av G+ och kan vara inaktuell. Sidan uppdateras under kommande veckor och därefter tas den här bannern bort.

Ta bort din profil på Google+

Det går när som helst att ta bort din profil på Google+ genom att öppna http://plus.google.com/downgrade, logga in och följa anvisningarna på sidan. Om du ser en uppgraderingssida har du ingen profil på Google+.

Vad som händer när du tar bort profilen på Google+

Tar du bort din profil på Google+ påverkas inte andra Google-produkter, såsom Sök, Gmail och ditt Google-konto.

Läs mer om vad som händer när du tar bort din profil på Google+ på nedgraderingssidan. Det går att öppna nedgraderingssidan utan att ta bort profilen.

Återställa en borttagen profil på Google+

Om du tar bort din profil i Google+ raderas den permanent. Om du vill använda Google+ igen när du har tagit bort profilen måste du skapa en ny.

Ta bort ditt Google-konto

Om du sluta använda alla Google-produkter som loggar in dig, såsom Gmail och Google Wallet måste du ta bort ditt Google-konto.

Avinstallera Google+ Android-app

Följ dessa steg om du kör Marshmallow och enhetens tillverkare tillåter det för att avinstallera appar på din Android-enhet. På en del Android-enheter går det inte att avinstallera appen Google+, men den går att inaktivera.