Ta bort din profil på Google+

Kontrollera att du är inloggad på rätt konto innan du tar bort profilen. Det verkar som att du är utloggad.

Det går när som helst att ta bort din profil på Google+ genom att öppna http://plus.google.com/downgrade, logga in och följa anvisningarna på sidan. Om du ser en uppgraderingssida har du ingen profil på Google+.

Vad som händer när du tar bort profilen på Google+

Tar du bort din profil på Google+ påverkas inte andra Google-produkter, såsom Sök, Gmail och ditt Google-konto.

Läs mer om vad som händer när du tar bort din profil på Google+ på nedgraderingssidan. Det går att öppna nedgraderingssidan utan att ta bort profilen.

Återställa en borttagen profil på Google+

Om du tar bort din profil i Google+ raderas den permanent. Om du vill använda Google+ igen när du har tagit bort profilen måste du skapa en ny.

Ta bort ditt Google-konto

Om du sluta använda alla Google-produkter som loggar in dig, såsom Gmail och Google Wallet måste du ta bort ditt Google-konto.

Avinstallera Google+ Android-app

Följ dessa steg om du kör Marshmallow och enhetens tillverkare tillåter det för att avinstallera appar på din Android-enhet. På en del Android-enheter går det inte att avinstallera appen Google+, men den går att inaktivera.