Denne siden handler om den tidligere, klassiske versjonen av G+, og informasjonen kan være utdatert. Vi oppdaterer siden i løpet av de neste ukene. Når oppdateringen er fullført, fjerner vi dette banneret.

Slett Google+-profilen din

Du kan slette Google+-profilen din når som helst ved å gå til http://plus.google.com/downgrade, logge på og følge instruksjonene på den siden. Hvis du ser en oppgraderingsside, har du ikke noen Google+-profil.

Hva skjer etter at du har slettet Google+-profilen din?

Når du sletter Google+-profilen din, forblir enkelte andre Google-produkter upåvirket, for eksempel Søk, Gmail og Google-kontoen din.

Gå til nedgraderingssiden for å finne ut mer om hva som skjer når du sletter Google+-profilen din. Du kan se nedgraderingssiden uten å slette profilen din.

Gjenopprett slettede Google+-profiler

Når du sletter Google+-profilen din, er det permanent. Hvis du vil bruke Google+ igjen etter å ha slettet profilen din, må du opprette en ny profil.

Slett Google-kontoen din

Hvis du vil slutte å bruke alle Google-produkter der du blir bedt om å logge på, for eksempel Gmail og Google Wallet, kan du slette Google-kontoen din.

Avinstaller Google+-appen for Android

Hvis du kjører Marshmallow, og enhetsprodusenten din tillater det, kan du følge disse trinnene for å avinstallere apper på Android-enheten din. På enkelte Android-enheter kan du ikke avinstallere Google+-appen, men du kan slå den av.