Uw Google+ profiel verwijderen

Zorg dat je bent ingelogd op het juiste account voordat je je profiel verwijdert. Je bent uitgelogd.

Je kunt je Google+ profiel altijd verwijderen door naar http://plus.google.com/downgrade te gaan, in te loggen en de instructies op die pagina te volgen. Als je een upgradepagina te zien krijgt, heb je geen Google+ profiel.

Wat gebeurt er nadat je je Google+ profiel hebt verwijderd?

De verwijdering van je Google+ profiel heeft geen invloed op andere Google-producten, zoals Zoeken en Gmail, en je Google-account.

Ga naar de downgradepagina voor meer informatie over wat er gebeurt wanneer je je Google+ pagina verwijdert. Je kunt de downgradepagina bekijken zonder je profiel te verwijderen.

Een verwijderd Google+ profiel herstellen

Het verwijderen van je Google+ profiel is een definitieve stap. Je moet een nieuw profiel maken om Google+ opnieuw te gebruiken nadat je je profiel hebt verwijderd.

Je Google-account verwijderen

Als je wilt stoppen met het gebruik van alle Google-producten waarbij je moet inloggen, zoals Gmail en Google Wallet, kun je je Google-account verwijderen.

De Google+ app op Android verwijderen

Je kunt deze stappen volgen om apps op je Android-apparaat te verwijderen als je Marshmallow hebt geïnstalleerd en je apparaatfabrikant dit toestaat. De Google+ app kan op sommige Android-apparaten niet worden verwijderd, maar je kunt deze wel uitschakelen.