Google+ -profiilin poistaminen

Voit poistaa Google+ -profiilisi milloin tahansa kirjautumalla sisään osoitteessa http://plus.google.com/downgrade ja noudattamalla sivun ohjeita. Jos näet päivityssivun, sinulla ei ole Google+ -profiilia.

Mitä tapahtuu Google+ -profiilin poiston jälkeen?

Google+ -profiilin poistaminen ei vaikuta tiettyihin Googlen tuotteisiin, kuten hakuun, Gmailiin ja Google-tiliin.

Saat lisätietoja Google+ -profiilin poistamisen vaikutuksista sivulta, jolla voit päivittää vanhempaan versioon. Voit tarkastella kyseistä sivua poistamatta profiiliasi.

Poistetun Google+ -profiilin palauttaminen

Google+ -profiilin poistaminen on pysyvää. Jos haluat käyttää Google+:aa uudelleen myöhemmin, sinun on luotava uusi profiili.

Google-tilin poistaminen

Jos haluat lakata käyttämästä Googlen tuotteita, jotka edellyttävät sisäänkirjautumista, kuten Gmailia ja Google Walletia, voit poistaa Google-tilisi.

Google+ Android -sovelluksen asennuksen poistaminen

Jos käytössäsi on Marshmallow ja laitevalmistajasi sallii sen, voit poistaa Android-laitteen sovelluksia näiden ohjeiden mukaan. Google+ ‑sovelluksen asennusta ei voi poistaa kaikilta Android-laitteilta, mutta voit poistaa sen käytöstä.