Slet din Google+ profil

Du kan til enhver tid slette hele din Google+ profil ved at gå til http://plus.google.com/downgrade, logge ind og følge vejledningen på siden. Hvis du kan se en opgraderingsside, har du ikke en Google+ profil.

Hvad der sker, efter du har slettet din Google+ profil

Når du sletter din Google+ profil, påvirker det ikke visse andre Google-produkter, som for eksempel Søgning, Gmail og din Google-konto.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvad der sker, når du sletter din Google+ profil, skal du besøge nedgraderingssiden. Du kan se nedgraderingssiden uden at slette din profil.

Gendan en slettet Google+ profil

Sletningen af din Google+ profil er en permanent handling. Hvis du vil bruge Google+ igen, når du har slettet din profil, skal du oprette en ny profil.

Slet din Google-konto

Hvis du vil stoppe med at bruge alle Google-produkter, der kræver login, som for eksempel Gmail og Google Wallet, kan du slette din Google-konto.

Afinstaller Google+ appen til Android

Hvis din enhed har Marshmallow og enhedsfabrikanten tillader det, kan du følge disse trin for at afinstallere apps på din Android-enhed. Du kan ikke afinstallere Google+ appen på visse Android-enheder, men du kan deaktivere den.