Aquesta pàgina parla de la versió anterior de Google+, la clàssica, i és possible que estigui obsoleta. L'actualitzarem durant les properes setmanes, i suprimirem aquest bàner quan ho hàgim fet.

Suprimir el perfil de Google+

Pots suprimir el teu perfil de Google+ sempre que vulguis des de la pàgina http://plus.google.com/downgrade. Només has d'iniciar-hi la sessió i seguir les instruccions que s'hi indiquen. Si veus una pàgina d'actualització, vol dir que no tens cap perfil de Google+.

Què passa quan suprimeixes el teu perfil de Google+

La supressió del perfil de Google+ no afecta alguns dels altres productes de Google, com ara la Cerca, Gmail o el teu compte de Google.

Per obtenir més informació del que passa en suprimir el perfil de Google+, visita la pàgina de supressió del perfil. Per veure-la, no cal que eliminis el perfil.

Restaurar un perfil de Google+ suprimit

Si suprimeixes el perfil de Google+, no el podràs recuperar. Si vols tornar a fer servir Google+ i has suprimit el perfil, n'hauràs de crear un altre.

Suprimir el compte de Google

Si vols deixar d'utilitzar tots els productes de Google amb inici de sessió, com ara Gmail i Google Wallet, pots suprimir el teu compte de Google.

Desinstal·lar l'aplicació Google+ per a Android

Si utilitzes Marshmallow i el fabricant del teu dispositiu ho permet, pots seguir aquests passos per desinstal·lar aplicacions del teu dispositiu Android. En alguns dispositius Android, no és possible desinstal·lar l'aplicació Google+, però sí que es pot desactivar.

Ha resultat útil aquest article?