Radera och hantera aktivitet på Google+

Du kan ta bort olika aktiviteter på Google+. Här är några exempel på saker du kan radera:

• Inlägg du har delat.
  • Kommentarer du har skrivit.
  • Dina +1 på Google+.
  • Dina frågor om Hangouts On Air-event
  • Dina event på Google+.
  • Enkätröster.
  • Blockeringar och dolda objekt.
  • Din +1-aktivitet.

Obs! Du kan även radera din profil på Google+.

Radera ett inlägg

1. Öppna appen Google+ Google Plus-appen i din Android-enhet eller -surfplatta.
  2. Tryck på det inlägg som du vill ta bort.
  3. Tryck på Mer Mer längst upp till höger.
  4. Tryck på Radera.
  5. Tryck på OK.

Radera en kommentar

1. Öppna appen Google+ Google Plus-appen i din Android-enhet eller -surfplatta.
  2. Tryck på det inlägg som du kommenterade.
  3. Tryck på den kommentar som du vill ta bort.
  4. Tryck på Radera kommentar.
  5. Tryck på OK.

Ångra en +1

Ångra en +1 på ett inlägg

1. Öppna appen Google+ Google Plus-appen i din Android-enhet eller -surfplatta.
  2. Hitta inlägget som du har +1:at.
  3. Tryck på +1.

Ångra en +1 på en kommentar

1. Öppna appen Google+ Google Plus-appen i din Android-enhet eller -surfplatta.
  2. Tryck på det inlägg som du kommenterade.
  3. Tryck på den kommentar som du har +1:at.
  4. Tryck på Ta bort +1.

Radera vissa objekt med hjälp av aktivitetsloggen

I aktivitetsloggen kan du ta bort:

• Inlägg du har delat.
  • Kommentarer du har skrivit.
  • Dina +1 på Google+.
  • Dina frågor om Hangouts On Air-event
  • Dina event på Google+.
  • Enkätröster.
  • Blockeringar och dolda objekt.
  • Din +1-aktivitet.
  1. Öppna appen Google+ Google Plus-appen i din Android-enhet eller -surfplatta.
  2. Tryck på Inställningar Inställningar i navigeringsmenyn.
  3. Under Konto trycker du på det konto vars aktivitet du vill visa.
  4. Tryck på Aktivitetslogg Återställ.
  5. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil längst upp till vänster, bredvid Inlägg.
  6. Välj vilken typ av aktivitet du vill visa.
  7. Tryck på objektet.
  8. Välj om du vill behålla eller radera aktiviteten.

Tänk på det här:

• Det kan hända att du inte ser all information om den aktivitet som du har valt. Om du till exempel har gjort ett inlägg i en privat grupp och inte längre är medlem i den, så kan du fortfarande ta bort det inlägget, men det är inte säkert att du kan se viss information om det.
  • Om du använder ett jobb- eller skolkonto kan du se event i aktivitetsloggen, men du kan inte klicka eller trycka på dem för att se de faktiska eventen.