Ta bort aktiviteter på Google+

Du kan ta bort olika aktiviteter från ditt konto, till exempel:

• Inlägg du har delat.
  • Kommentarer du har skrivit.
  • Dina +1 på Google+.
  • Dina event på Google+.
  • Enkätröster.
  • Blockeringar och dolda objekt.
  • Din +1-aktivitet.

Obs! Du kan även radera din profil på Google+.

Radera ett inlägg

1. Öppna appen Google+ Google+ på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg som du vill radera.
  3. Tryck på Mer Mer längst upp till höger.
  4. Tryck på Radera och sedan OK.

Ta bort en kommentar

1. Öppna appen Google+ Google+ på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg som du har kommenterat.
  3. Välj kommentaren.
  4. Tryck på Radera kommentar och sedan Ok.

Ångra en +1

På ett inlägg:

1. Öppna appen Google+ Google+ på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Hitta inlägget som du har +1:at.
  3. Tryck på +1.

På en kommentar:

1. Öppna appen Google+ Google+ på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på det inlägg som du har kommenterat.
  3. Tryck på den kommentar som du har +1:at.
  4. Tryck på Ta bort +1.

Rensa objekt i aktivitetsloggen

1. Öppna appen Google+ Google+ på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Menu<span class="goog-gtc-mt goog-gtc-from-mt-n-0">Meny</span><span class="goog-gtc-tm goog-gtc-from-tm-score-100-ice">Meny</span> och sedan Inställningar Inställningar.
  3. Under Konto trycker du på det konto vars aktivitet du vill visa.
  4. Tryck på Aktivitetslogg Aktivitetslogg.
  5. Tryck på nedåtpilen Nedåtpilen uppe till höger.
  6. Välj den aktivitet som du vill se.
  7. Markera det objekt du vill radera.
  8. Tryck på Ta bort Ta bort.

Obs!

• Du kan radera inlägg som du har gjort i en privat grupp även om du inte längre är medlem i den.
  • Om du använder ett jobb- eller skolkonto kan du se event i aktivitetsloggen, men du kan inte själv skapa några.