Fjern aktiviteter på Google+

Du kan slette ulike aktiviteter fra kontoen din, for eksempel:

• Innlegg du har delt
  • Kommentarer du har lagt ut
  • +1-markeringer du har gitt i Google+
  • Google+-arrangementene dine
  • Stemmer i avstemninger
  • Blokkeringer og ignoreringer
  • +1-aktivitetene dine

Merk: Du kan også slette Google+-profilen din.

Slett innlegg

1. Åpne Google+-appen Google+ på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på innlegget du vil slette.
  3. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
  4. Trykk på Slett og deretter OK.

Fjern kommentarer

1. Åpne Google+-appen Google+ på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på innlegget du har kommentert.
  3. Velg kommentaren.
  4. Trykk på Slett kommentaren og deretter OK.

Angre +1-markeringer

På et innlegg:

1. Åpne Google+-appen Google+ på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Finn innlegget du ga +1 til.
  3. Trykk på +1.

På en kommentar:

1. Åpne Google+-appen Google+ på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på innlegget du har kommentert.
  3. Trykk på kommentaren du ga +1 til.
  4. Trykk på Fjern +1.

Slett elementer i aktivitetsloggen

1. Åpne Google+-appen Google+ på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på menyen Meny og deretter Innstillinger Innstillinger.
  3. Under «Konto» trykker du på kontoen du vil se aktivitetene for.
  4. Trykk på aktivitetsloggen Aktivitetslogg.
  5. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil øverst til høyre.
  6. Velg aktiviteten du vil se.
  7. Velg elementet du vil slette.
  8. Trykk på Fjern Fjern.

Merk:

• Du kan slette innlegg du har lagt ut i en privat gruppe, når du ikke lenger er medlem.
  • Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, kan du se hendelsene i aktivitetsloggen, men du kan ikke opprette nye hendelser.