Slett og administrer aktiviteter i Google+

Du kan slette diverse aktiviteter i Google+. Her er noen eksempler på ting du kan fjerne:

• Innlegg du har delt
  • Kommentarer du har lagt ut
  • +1-markeringer du har gitt i Google+
  • Spørsmålene dine fra Hangouts On Air-arrangementer
  • Google+-arrangementene dine
  • Stemmer i avstemninger
  • Blokkeringer og ignoreringer
  • +1-aktivitetene dine

Merk: Du kan også slette Google+-profilen din.

Slett innlegg

1. Åpne Google+-appen Google Plus-program på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Trykk på innlegget du vil slette.
  3. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
  4. Trykk på Slett.
  5. Trykk på OK.

Slett kommentarer

1. Åpne Google+-appen Google Plus-program på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Trykk på innlegget du har kommentert.
  3. Trykk på kommentaren du vil slette.
  4. Trykk på Slett kommentaren.
  5. Trykk på OK.

Angre +1-markeringer

Angre +1-markeringer på innlegg

1. Åpne Google+-appen Google Plus-program på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Finn innlegget du har gitt +1 til.
  3. Trykk på +1.

Angre +1-markeringer på kommentarer

1. Åpne Google+-appen Google Plus-program på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Trykk på innlegget du har kommentert.
  3. Trykk på kommentaren du ga +1 til.
  4. Trykk på Fjern +1.

Slett elementer via aktivitetsloggen

I aktivitetsloggen kan du fjerne:

• Innlegg du har delt
  • Kommentarer du har lagt ut
  • +1-markeringer du har gitt i Google+
  • Spørsmålene dine fra Hangouts On Air-arrangementer
  • Google+-arrangementene dine
  • Stemmer i avstemninger
  • Blokkeringer og ignoreringer
  • +1-aktivitetene dine
  1. Åpne Google+-appen Google Plus-program på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger i navigasjonsmenyen.
  3. Under «Konto» trykker du på kontoen du vil se aktivitetene for.
  4. Trykk på aktivitetsloggen Gjenopprett.
  5. Trykk på nedoverpilen Pil ned øverst til venstre, ved siden av «Innlegg».
  6. Velg typen aktiviteter du vil se.
  7. Trykk på elementet.
  8. Velg om du vil beholde eller slette det.

Vær oppmerksom på dette:

• Det er ikke sikkert at du ser all informasjonen om aktiviteten du har valgt. Eksempel: Hvis du har lagt ut et innlegg i en privat gruppe, og du ikke er medlem av gruppen lenger, kan du fortsatt fjerne innlegget, men det er ikke sikkert at du ser alle opplysningene om det.
  • Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto på en Android-enhet, kan du se hvilke arrangementer som står oppført i aktivitetsloggen, men du kan ikke opprette arrangementer eller klikke eller trykke på arrangementer for å se nærmere på dem.