Activiteit op Google+ verwijderen en beheren

Je kunt verschillende activiteiten op Google+ verwijderen. Dit zijn wat voorbeelden van wat je kunt verwijderen:

• Berichten je hebt gedeeld
  • Reacties die je hebt geplaatst
  • Je +1's op Google+
  • Je vragen voor Hangouts On Air-evenementen
  • Je Google+ evenementen
  • Stemmen in polls
  • Geblokkeerde en genegeerde items
  • Je +1 activiteit

Opmerking: Je kunt ook je Google+ profiel verwijderen.

Een post verwijderen

1. Open de Google+ app Google+ app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post die je wilt verwijderen.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  4. Tik op Verwijderen.
  5. Tik op OK.

Een reactie verwijderen

1. Open de Google+ app Google+ app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post waarop je hebt gereageerd.
  3. Tik op de reactie die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Reactie verwijderen.
  5. Tik op OK.

Een +1 ongedaan maken

Een +1 voor een post ongedaan maken

1. Open de Google+ app Google+ app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek de post die je een +1 hebt gegeven.
  3. Tik op +1.

Een +1 voor een reactie ongedaan maken

1. Open de Google+ app Google+ app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de post waarop je hebt gereageerd.
  3. Tik op de reactie die je een +1 hebt gegeven.
  4. Tik op +1 verwijderen.

Bepaalde items verwijderen via het activiteitenlogboek

Je kunt het volgende verwijderen via het activiteitenlogboek:

• Posts je hebt gedeeld
  • Reacties die je hebt geplaatst
  • Je +1's op Google+
  • Je vragen voor Hangouts On Air-evenementen
  • Je Google+ evenementen
  • Stemmen in polls
  • Geblokkeerde en genegeerde items
  • Je +1 activiteit
  1. Open de Google+ app Google+ app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in het navigatiemenu op Instellingen Instellingen.
  3. Tik onder Account op het account waarvan je de activiteit wilt bekijken.
  4. Tik op Activiteitenlogboek Herstellen.
  5. Tik in de linkerbovenhoek naast Posts op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  6. Kies het type activiteit dat je wilt zien.
  7. Tik op het item.
  8. Geef aan of je de activiteit wilt behouden of verwijderen.

Houd rekening met het volgende:

• Je ziet wellicht niet alle informatie over de activiteit die je hebt geselecteerd. Als je bijvoorbeeld een post in een privécommunity hebt geplaatst en geen lid meer bent, kun je die post nog steeds verwijderen, maar kun je mogelijk niet alle informatie over de post bekijken.
  • Als je een werk- of schoolaccount gebruikt op een Android-apparaat, worden evenementen vermeld in het activiteitenlogboek. Je kunt echter geen evenementen maken of erop klikken of tikken om de daadwerkelijke evenementen te bekijken.