Kom igång med delning

Dela dina favoritplatser, saker att göra, och tankar med vänner, familj och andra på Google+.

Dela med dina följare

• När någon följer dig visas inläggen du har delat med dem i deras flöden.
  • Du behöver inte följa dem.

Dela med allmänheten

När du delar ett inlägg på Google+ med allmänheten:

• Kan vem som helst kan se det, även om de inte har ett konto på Google+.
  • Kan det dyka upp i sökningar.

Välj vilka som kan se dina inlägg

• Välj vem som får visa dina inlägg.
  • När du delar ett inlägg på Google+ får personer som följer dig och har behörighet att visa inlägget visa det i sina flöden. Inlägg som du delar visas även i din profil.

Blockera folk från att se dina inlägg

Om någon följer dig, men du inte vill visa inläggen som du skriver går det att blockera dem.

Kommentera inlägg

• Kommunicera med personer på Google+ genom att kommentera inlägg.
  • Andra kan stänga av kommentarer till sina inlägg, vilket innebär att det inte alltid är möjligt att kommentera det du ser.
  • Andra som ser dina inlägg får även kommenterar dem om du inte stänger av kommentarer för det inlägget.
  • Alla som får visa ett inlägg du kommenterade får även visa, +1:a och svara på din kommentar även om ni inte följer varandra.

+1:a inlägg du gillar

När du ser ett inlägg du gillar går det att +1:a det.

Dela vidare inlägg

• Du kan dela vidare inlägg till din egen grupp eller följare.
  • Personer kan stänga av vidaredelning av sina inlägg. Vissa inlägg som delas privat kan inte delas vidare, så det är inte säkert att du kan dela vidare allt du ser.
  • Det går även att dela vidare inlägg offentligt och dela vidare inlägg på Google+ externt på andra webbplatser.