Kom godt i gang med deling

Når du deler et indlæg i Google+, kan de personer, som følger dig og har tilladelse til at se det pågældende indlæg, se det i strømmen på deres startsider. De indlæg, du deler, kan også vises på din profil.

Du kan vælge, hvem der kan se det, du deler, ved at dele indlæg med samlinger, grupper eller personer.

Dine tilhængere

Når personer følger dig, kan de se de indlæg, du deler med dem, i strømmen på deres startsider. Du behøver ikke også at følge dem.

Du kan vælge, hvem der kan se dine indlæg. Hvis en person følger dig, men du deler et indlæg, som vedkommende ikke har tilladelse til at se, kan han eller hun ikke se det pågældende indlæg.

Hvis en person følger dig, men du ikke have, at vedkommende skal kunne se noget af det, du indsender, kan du blokere vedkommende.

Kommentarer

Du kan føre samtaler med personer i Google+ ved at kommentere indlæg. Folk kan deaktivere andres mulighed for at kommentere deres indlæg, så du kan muligvis ikke kommentere alt det, du ser.

De personer, som kan se dine indlæg, kan også kommentere dem, medmindre du deaktiverer kommentarer for det pågældende indlæg.

Enhver person, som kan se et indlæg, du har kommenteret, kan muligvis se det, give +1 til det og besvare din kommentar, selvom I ikke følger hinanden.

+1 til indhold

Når du ser et indlæg eller en kommentar, du kan lide, kan du give +1 til det.

Videredeling

Du kan videredele indlæg med dine egne samlinger, grupper eller tilhængere. Folk kan slå videredeling fra for deres indlæg, og visse indlæg, der er delt privat, kan ikke videredeles. Derfor kan du muligvis ikke dele alle indlæg, du ser.

Du kan også videredele indlæg offentligt og videredele indlæg eksternt for at vise Google+ indlæg på andre websites.

Offentlig deling

Når du deler et Google+ indlæg med "offentligheden", kan alle se det, selvom de ikke bruger Google+.

Bemærk! Det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige på alle platforme. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, skal du prøve en anden enhed.