Kom igång med grupper

Du kan ta kontakt med andra som delar samma intressen som du på Google+.

Om du använder ett Google-konto via jobbet eller skolan kan administratören inaktivera din möjlighet att använda Google+. Om Google+ inaktiveras för dig tas du bort från grupper du är medlem i.

Obs! Om du använder Google+ med ditt personliga Google-konto, så går det inte längre att skapa grupper, inklusive grupper för sidor på Google+. Om du använder Google+ på jobbet eller i skolan, så går det inte längre att skapa grupper för sidor på Google+.

Så här fungerar grupper

Det här kan du göra när du går med i en grupp

När du går med i en grupp kan du:

Det här kan du göra när du skapar en grupp

När du skapar en grupp kan du:

Skapa din egen grupp

Du kan skapa en egen grupp.