Del et indlæg i Google+

Du kan dele indlæg med samlinger, grupper eller personer. Når du deler et indlæg, kan de personer, der følger dig, eller den samling eller gruppe, du indsender indlægget i, se det i deres strøm. De indlæg, du deler, kan også vises på din profil.Der kan offentligt søges efter det indhold, du deler offentligt i Google+. Dette gælder også, selvom der ikke kan søges offentligt efter din Google-profil. De eneste personer, der kan søge efter det indhold, du deler med bestemte cirkler eller personer, er dem, du har delt indholdet med. Du kan på ingen måde forhindre, at andre kan søge efter det indhold, du har delt med dem.

Andre kan komme i kontakt med dig ved at kommentere, videredele eller give +1 til dine indlæg.

Del et indlæg

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på Skriv Skriv nederst i højre hjørne.
  3. Skriv dit indlæg.
    • Klik på Fotos Søg efter billede for at dele et foto.
    • Klik på Indsæt link for at dele et link.
    • Klik på Afstemninger Afstemninger for at oprette en afstemning.
    • Klik på Del placering Add location for at dele din placering.
    • Klik på Google Drev Google Drev for at dele en fil fra Google Drev.
  4. Klik på den blå tekst ud for dit navn for at vælge, hvem du vil dele indlægget med. Du kan dele med en person, en samling, en gruppe eller en cirkel.
  5. Klik på Indsend.

"Offentlig" deling af indlæg

Når du indsender et offentligt indlæg, indsender du noget (inklusive billeder), der kan ses af alle, både i og uden for Google-tjenester. Her får du nogle eksempler:
  • De personer, der har føjet dig til deres cirkler, kan muligvis se dit indlæg på deres Google+ startside.
  • Alle kan se dine offentlige indlæg på din profil.
  • Dine offentligt delte indlæg eller billeder vises muligvis i Google-søgeresultater og i andre Google-tjenester. Hvis du eksempelvis deler et billede med "Offentligheden", som har en placering tilknyttet, og som er i et album, hvor afkrydsningsfeltet ud for valgmuligheden "Vis placering" er markeret, kan det muligvis ses i andre Google-produkter og -tjenester. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine billeder i Albumarkiv.

Deling af indlæg via en arbejds- eller skolekonto

Hvis den person, der er ansvarlig for din arbejds- eller skolekonto (domæneadministratoren), har aktiveret Google+ for din organisation, kan du dele med personer i din organisation på samme måde, som når du deler med dine cirkler. Du kan også vælge *kun* at dele med din organisation.

Når du deler i din organisation, bliver dine indlæg vist på startsiderne for de personer, der har dig i en cirkel. Og alle i din organisation kan se, hvad du har delt, på din profil. Få flere oplysninger om delingsbegrænsninger for G Suite-brugere.

Bemærk! Hvis du ikke har en internetforbindelse, indsendes det, du deler, ikke, før forbindelsen er genoprettet. Når du har forbindelse til internettet, deles indlægget automatisk.

Videredeling af indlæg

Sådan videredeler du noget, som en anden har indsendt:

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på Del Del på det indlæg, du vil videredele. Hvis du ikke kan se dette ikon, kan indlægget ikke videredeles.
  3. Vælg, hvem du vil dele indlægget med.
  4. Klik på Indsend.

Bemærk! Du kan ikke offentligt dele de indlæg, du har delt privat.

Rediger et indlæg, du har delt

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Åbn det indlæg, du vil redigere.
  3. Klik på Mere Mere og dernæst Rediger indlæg.
  4. Foretag dine ændringer, og klik derefter på Udfør.

Del oplysninger om geografisk placering for fotos

Hvis du giver Google+ tilladelse til at medtage data om geografisk placering, når du deler et foto, kan andre se, hvor det er taget, når de åbner eller downloader det. Sådan gør du:

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på Indstillinger til venstre.
  3. Slå "Vis som standard geografisk placering for nyligt delte Google+ album" til.

Undgå, at andre kommenterer eller videredeler dit indlæg

Hvis du ikke vil have, at andre kan kommentere eller videredele et indlæg, du opretter:

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Åbn indlægget. Du kan også ændre denne indstilling, når du opretter et indlæg.
  3. Klik på Mere Mere.
  4. Klik på Deaktiver kommentarer eller Deaktiver videredeling.

Bemærk! Du kan også ændre, hvem der kan kommentere dine offentlige indlæg, i menuen Indstillinger.

Slet en kommentar

Du kan slette en kommentar, som en anden har føjet til dit indlæg.

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Åbn indlægget.
  3. Klik på Mere Mere i kommentaren og dernæst Slet kommentar.