Toegankelijkheidsfuncties gebruiken in Google+

Google+ beschikt over toegankelijkheidsfuncties voor extra gebruiksgemak.

Android-app

Je kunt toegankelijkheidsfuncties inschakelen (zoals TalkBack en BrailleBack) voor gebruik met de Google+ app.

Wanneer je TalkBack hebt ingeschakeld, kun je het volgende doen:

• Intuïtiever door updates navigeren met knoppen voor het vorige en volgende bericht.
  • Op een bericht dubbeltikken of direct het lokale contextmenu in de updates gebruiken om een +1 te geven of om berichten te delen, te bekijken of erop te reageren.
  • Meer content in de volledige berichtweergave bekijken door omlaag te scrollen.

Mobiele browser

In een mobiele browser kun je het volgende doen:

• ARIA-markeringen gebruiken om te navigeren en toetsgedeelten te vinden.
  • In een schermlezer html-koppen gebruiken om door posts, reacties, communities en instellingen te bladeren.

Tip: Stel je lay-out in op één kolom om makkelijker door de updates op de startpagina te navigeren.