Redigera samlingar

Obs! Från och med 29 maj 2019 ...

Du kan inte längre skapa eller göra inlägg i cirklar. Du kan dock fortfarande redigera och radera cirklar.

Dessutom har följande ändrats för samlingar:

• Du kan inte längre skapa eller följa samlingar.

• Du kan endast skapa ett inlägg i en domänbegränsad samling inifrån samlingen.

• Google+ rekommenderar inte längre samlingar.

Du kan dock fortfarande redigera, sluta följa och radera samlingar.

Ordna dina inlägg och dela dem med andra genom att använda samlingar.

Dela ett inlägg till en samling

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Välj en samling.
  3. Tryck på Skriv Skriv nere till höger.
  4. Skapa inlägget.
  5. Tryck på Lägg upp.

Fästa ett inlägg i din samling

Du kan fästa ett inlägg i din samling så att det visas högst upp på samlingens sida.
  1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på det inlägg du vill nåla fast.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Fäst i samling.

Redigera en samling

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på en samling.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Redigera samling.
  5. Gör dina ändringar och tryck sedan på Spara högst upp till höger.

Radera en samling

Det går att radera en samling när som helst, men det går inte ångra. När du raderar en samling raderas alla inlägg som du har gjort i samlingen. Inlägg som delats vidare till samlingen finns kvar när samlingen har raderats.

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på en samling.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Radera samling.
  5. Markera rutan och tryck sedan på Radera.

Visa vilka som följer samlingen

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på en samling.
  4. Överst till höger trycker du på Mer Mer följt av Följare av samlingen.