Skapa och redigera samlingar

Ordna dina inlägg och dela dem med andra genom att använda samlingar.

Skapa en samling

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Högst upp till höger trycker du på Dina.
  4. Tryck på Skapa en samling.
  5. Ge samlingen ett namn.
  6. Välj vilka som får se samlingen genom att trycka på nedåtpilen Nedåtpil intill Synlig för.
  7. Ange en beskrivning.
  8. Tryck på Skapa uppe till höger.

Dela ett inlägg till en samling

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Skriv Skriv nere till höger.
  3. Skapa inlägget.
  4. Under ditt namn trycker du på länken och väljer en samling att dela inlägget till.
  5. Tryck på Lägg upp högst upp till höger.

Dela vidare ett inlägg till en samling

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på ett offentligt inlägg.
  3. Tryck på Dela Dela och sedan Dela på Google+.
  4. Under ditt namn trycker du på länken.
  5. Välj en befintlig samling eller tryck på Skapa en samling.
  6. Tryck på Lägg upp högst upp till höger.

Obs! Om du raderar det ursprungliga inlägget raderas det inte i samlingen som det delades i.

Fästa ett inlägg i din samling

Du kan fästa ett inlägg i din samling så att det visas högst upp på samlingens sida.
  1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på det inlägg du vill fästa.
  4. Tryck på Mer Mer och sedan Fäst i samling.

Redigera en samling

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på en samling.
  4. Tryck på Mer Mer och sedan Redigera samling.
  5. Gör dina ändringar och tryck sedan på Spara högst upp till höger.

Radera en samling

Det går att radera en samling när som helst, men det går inte ångra. När du raderar en samling raderas alla inlägg som du har gjort i samlingen. Inlägg som delats vidare till samlingen finns kvar när samlingen har raderats.

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på en samling.
  4. Tryck på Mer Mer och sedan Radera samling.
  5. Markera kryssrutan och tryck sedan på Radera.

Visa vilka som följer samlingen

1. Öppna appen Google+ Google Plus på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Samlingar längst ned.
  3. Tryck på en samling.
  4. Överst till höger trycker du på Mer Mer och sedan Följare av samlingen.