Blockera någon eller ignorera ett inlägg på Google+

Det går att välja vem som kontaktar dig på Google+ och vem som får visa dina inlägg.

Blockera någon

När du blockerar någons konto på Google+:

• Ser de inte sådant du lägger upp eller kommenterar om andras inlägg efter att du blockerat dem.
  • Kan de inte nämna dig i inlägg eller kommentarer på Google+ eller kommentera något som du har lagt upp på Google+.
  • Tas ni bort från varandras cirklar.
  • Om personen du blockerar äger eller modererar en grupp du tillhör ser de och får moderera dina kommentarer och inlägg.
  • När du blockerar någon på Google+ blockeras personen även i andra Google-tjänster, till exempel Google Hangouts. Blockeringar på Google+ som påverkar Hangouts kan även påverka Google Voice.
  • Du ser personer som du har blockerat och kan återaktivera dem med aktivitetsloggen.

Observera att blockering endast fungerar om personen som du har blockerat är inloggad på sitt Google-konto. Om de inte är inloggade kan de kanske se offentliga inlägg.

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Öppna profilen för personen som du vill blockera.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Blockera eller Blockera profil.

Tips! Om du inte vill att en persons inlägg ska visas i ditt startflöde, men inte heller vill blockera personen, så kan du sluta följa honom eller henne

Ignorera ett inlägg

Om du inte vill få aviseringar om ett inlägg går inlägget att ignorera.

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Öppna inlägget som du vill ignorera.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Ignorera eller Ignorera inlägg.

Ignorera en person

Om du inte vill visa inlägg eller aviseringar från en person går den att ignorera.

1. Öppna Google+ på datorn.
  2. Öppna profilen för personen som du vill ignorera.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Ignorera profil eller Ignorera profil.