Blokkér folk eller ignorer innlegg på Google+

Du kan velge hvem som skal kunne ta kontakt med deg på Google+, og hvem som skal kunne se innleggene dine.

Blokkér folk

Når du blokkerer andres kontoer på Google+

• kan de ikke se ting du legger ut eller kommentarer du gir til andres innlegg
  • kan de ikke nevne deg i innlegg eller kommentarer på Google+, eller kommentere noe du har lagt ut på Google+
  • blir dere fjernet fra hverandres kretser. De kan heller ikke legge deg til i kretser
  • kan de, hvis de er eiere eller moderatorer for en gruppe du er med i, fortsatt se og moderere kommentarene og innleggene dine i gruppen
  • blir de også blokkert i enkelte andre Google-tjenester, blant annet Google Hangouts. Google+-blokkeringer som påvirker Hangouts, kan også påvirke Google Voice
  • kan du se folk du har blokkert, og oppheve blokkeringen av dem via aktivitetsloggen din

Vær oppmerksom på at blokkering bare virker hvis personen du blokkerte, er logget på Google-kontoen sin. Hvis personen ikke er logget på, kan det hende vedkommende kan se offentlige innlegg.

1. Åpne Google+ på en datamaskin.
  2. Åpne profilen til personen du vil blokkere.
  3. Klikk på Mer Mer og deretter Blokkér eller Blokkér profil.

Tips: Hvis du ikke vil se innleggene til en bestemt person i startsidestrømmen din, men ikke vil blokkere vedkommende, kan du slutte å følge personen

Ignorer innlegg

Hvis du ikke ønsker varsler om bestemte innlegg, kan du ignorere innleggene det gjelder.

1. Åpne Google+ på en datamaskin.
  2. Åpne innlegget du vil ignorere.
  3. Klikk på Mer Mer og deretter Ignorer eller Ignorer innlegg.

Ignorer folk

Hvis du ikke vil se innlegg eller varsler fra en person, kan du ignorere vedkommende.

1. Åpne Google+ på en datamaskin.
  2. Åpne profilen til personen du vil ignorere.
  3. Klikk på Mer Mer og deretter Ignorer eller Ignorer profil.