Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Iemand blokkeren of een post negeren in Currents

U kunt kiezen wie in Currents contact met u kan opnemen en wie uw posts kan zien.

Iemand blokkeren

Als u iemands account blokkeert in Currents, gebeurt het volgende:

• Nadat u iemand heeft geblokkeerd, kan diegene niet meer zien wat u post of welke reacties u plaatst bij posts van anderen.
  • De persoon kan u niet vermelden in posts of reacties in Currents of reageren op uw posts in Currents.
  • U wordt uit elkaars kringen verwijderd.
  • Als de persoon die u blokkeert eigenaar of moderator is van een community waarvan u lid bent, kan diegene nog wel uw reacties en posts zien en beheren.
  • Als u iemand in Currents blokkeert, wordt de persoon ook geblokkeerd in bepaalde andere Google-services, zoals Google Hangouts. Currents-blokkeringen die gelden voor Hangouts, gelden ook voor Google Voice.
  • U kunt mensen die u heeft geblokkeerd zien in het activiteitenlogboek en blokkeringen opheffen via het activiteitenlogboek.

Blokkeren werkt alleen als de geblokkeerde persoon is ingelogd op zijn Google-account. Als de persoon niet is ingelogd, kan deze wellicht openbare posts zien.

1. Open de Currents-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het profiel van degene die u wilt blokkeren.
  3. Tik op Meer Meer en dan Blokkeren of Profiel blokkeren.

Tip: Als u de posts van iemand niet in uw updates wilt zien, maar diegene niet wilt blokkeren, kunt u instellen dat u de persoon niet meer volgt

Een post negeren

Als u geen meldingen over een post wilt ontvangen, kunt u die post negeren.

1. Open de Currents-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Open de post die u wilt negeren.
  3. Tik op Meer Meer en dan Negeren of Post negeren.

Iemand negeren

Als u geen posts of meldingen van iemand wilt zien, kunt u diegene negeren.

1. Open de Currents-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het profiel van degene die u wilt negeren.
  3. Tik op Menu Meer.
  4. Tik op Negeren.