Iemand blokkeren of een bericht negeren op Google+

Je kunt kiezen wie in contact met je kan komen op Google+ en wie je berichten kan zien.

Iemand blokkeren

Als je wilt dat iemand geen contact met je kan opnemen op Google+, kun je diegene blokkeren. Wanneer je iemand op Google+ blokkeert, gebeurt het volgende:

• Nadat je iemand hebt geblokkeerd, kan diegene niet zien wat jij plaatst en geen reacties van jou op berichten van anderen bekijken.
  • Deze persoon kan je niet in berichten of reacties op Google+ vermelden, en kan niet reageren op iets wat je op Google+ hebt geplaatst.
  • Jullie worden uit elkaars kringen verwijderd. De geblokkeerde persoon kan je ook niet aan kringen toevoegen.
  • Als de persoon die je blokkeert, eigenaar of moderator is van een community waarvan jij lid bent, kan diegene nog wel je reacties en berichten zien en beheren.
  • Wanneer je iemand in Google+ blokkeert, wordt die persoon ook geblokkeerd in bepaalde andere Google-services, zoals Google Hangouts. Google+ blokkeringen die invloed hebben op Hangouts hebben ook invloed op Google Voice.
  • Je kunt mensen die je hebt geblokkeerd zien in je activiteitenlogboek en blokkeringen via het activiteitenlogboek opheffen.

Belangrijk: Blokkeren werkt alleen als de geblokkeerde persoon is ingelogd op zijn Google-account. Als de geblokkeerde persoon is ingelogd, kan hij je openbare berichten niet zien. Als hij niet is ingelogd, kan hij mogelijk wel openbare berichten zien.

Iemand blokkeren op Google+:

1. Open Google+ of de Google+ app Google+
  2. Open het profiel van degene die je wilt blokkeren.
  3. Klik of tik op Meer .
  4. Klik of tik op Blokkeren of Profiel blokkeren.

Tip: Als je de posts van iemand niet in je updates wilt zien, maar diegene niet wilt blokkeren, kun je die persoon niet meer volgen

Een post negeren

Als je geen meldingen over een post wilt ontvangen, kun je die post negeren.

Een post negeren:

1. Open Google+ of de Google+ app Google+
  2. Open de post die je wilt negeren.
  3. Klik of tik op het menupictogram .
  4. Klik of tik op Negeren of Post negeren.

Iemand negeren

Als je geen berichten of meldingen van iemand wilt zien, kun je diegene negeren.

Iemand negeren:

1. Open Google+ of de Google+ app Google+
  2. Open het profiel van degene die je wilt negeren.
  3. Klik of tik op het menupictogram .
  4. Klik of tik op Negeren of Profiel negeren.