Iemand blokkeren of een bericht negeren op Google+

Je kunt kiezen wie in contact met je kan komen op Google+ en wie je berichten kan zien.

Iemand blokkeren

Als je wilt dat iemand geen contact met je kan opnemen op Google+, kun je diegene blokkeren. Wanneer je iemand in Google+ blokkeert, gebeurt het volgende:

• Nadat je iemand hebt geblokkeerd, kan diegene niet zien wat jij plaatst en geen reacties van jou op berichten van anderen bekijken.
  • Deze persoon kan je niet in berichten of reacties op Google+ vermelden, en kan niet reageren op iets wat je op Google+ hebt geplaatst.
  • Jullie worden uit elkaars kringen verwijderd. De geblokkeerde persoon kan je ook niet aan kringen toevoegen.
  • Als de persoon die je blokkeert, eigenaar of moderator is van een community waarvan jij lid bent, kan diegene nog wel je reacties en berichten zien en beheren.
  • Wanneer je iemand in Google+ blokkeert, wordt die persoon ook geblokkeerd in bepaalde andere Google-services, zoals Google Hangouts. Google+ blokkeringen die invloed hebben op Hangouts hebben ook invloed op Google Voice.
  • Je kunt mensen die je hebt geblokkeerd zien in je activiteitenlogboek en blokkeringen via het activiteitenlogboek opheffen.

Belangrijk: Blokkeren werkt alleen als de geblokkeerde persoon is ingelogd op zijn Google-account. Als geblokkeerde mensen zijn ingelogd, zien ze je openbare berichten niet. Als ze niet zijn ingelogd, kunnen ze die berichten wel zien.

Iemand blokkeren op Google+:

1. Open het profiel van degene die je wilt blokkeren.
  2. Klik of tik op het menupictogram .
  3. Klik of tik op Blokkeren of Profiel blokkeren.

Tip: Als je de berichten van iemand niet in je updates wilt zien, maar diegene niet wilt blokkeren, kun je die persoon niet meer volgen

Een bericht negeren

Als je een specifiek bericht niet meer in je updates wilt zien of geen meldingen meer wilt ontvangen over een bericht, kun je dat bericht negeren.

Een bericht negeren:

1. Open het bericht dat je wilt negeren.
  2. Klik of tik op het menupictogram .
  3. Klik of tik op Negeren of Bericht negeren.

Iemand negeren

Als je geen berichten of meldingen van iemand wilt zien, kun je diegene negeren.

Iemand negeren:

1. Open het profiel van degene die je wilt negeren.
  2. Klik of tik op het menupictogram .
  3. Klik of tik op Negeren of Profiel negeren.

Opmerking: Niet alle functies zijn op alle platformen beschikbaar. Als je iets niet kunt vinden, probeer je een ander apparaat.