Henkilön estäminen tai viestin ohittaminen Google+:ssa

Voit valita, ketkä voivat pitää yhteyttä sinuun Google+:ssa ja ketkä voivat nähdä viestisi.

Henkilön estäminen

Kun estät henkilön Google+:ssa, tapahtuu seuraavaa:

• Hän ei voi nähdä eston jälkeen julkaisemiasi viestejä eikä kommentteja, jotka olet lisännyt muiden viesteihin.
  • Hän ei voi mainita sinua viesteissään eikä kommenteissaan Google+:ssa eikä hän voi kommentoida viestejäsi Google+:ssa.
  • Teidät poistetaan toistenne piireistä. Estetty henkilö ei voi myöskään lisätä sinua piireihinsä.
  • Jos estämäsi henkilö on omistajana tai valvojana yhteisössä, johon kuulut, hän voi edelleen nähdä viestisi ja kommenttisi ja valvoa niitä.
  • Kun estät henkilön Google+:ssa, kyseinen henkilö estetään myös tietyissä muissa Googlen tuotteissa, kuten Google Hangoutsissa. Google+:ssa tehdyt estot, jotka vaikuttavat Hangoutsiin, voivat vaikuttaa myös Google Voiceen.
  • Voit nähdä estämäsi henkilöt ja kumota eston toimintalokista.

Esto tomii vain, kun estämäsi henkilö on kirjautunut Google-tililleen. Jos henkilö ei ole kirjautunut tililleen, hän voi nähdä julkiset viestit.

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Avaa estettävän henkilön profiili.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Estä tai Estä profiili.

Vinkki: Jos et halua nähdä henkilön viestejä etusivun streamissasi, mutta et halua estää häntä, voit lopettaa henkilön seuraamisen

Viestin ohittaminen

Jos et halua ilmoituksia jostakin viestistä, voit ohittaa viestin.

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Avaa ohitettava viesti.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Ohita tai Ohita viesti.

Henkilön ohittaminen

Jos et halua nähdä tietyn henkilön viestejä tai ilmoituksia, voit ohittaa hänet.

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Avaa ohitettavan henkilön profiili.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Ohita tai Ohita profiili.