Henkilön estäminen tai viestin ohittaminen Google+:ssa

Voit valita, ketkä voivat pitää yhteyttä sinuun Google+:ssa ja ketkä voivat nähdä viestisi.

Henkilön estäminen

Jos haluat estää tiettyä henkilöä ottamasta sinuun yhteyttä Google+:ssa, voit estää hänet. Kun estät henkilön Google+:ssa, tapahtuu seuraavaa:

• Hän ei voi nähdä eston jälkeen julkaisemiasi viestejä eikä kommentteja, jotka olet lisännyt muiden viesteihin.
  • Hän ei voi mainita sinua viesteissään eikä kommenteissaan Google+:ssa eikä hän voi kommentoida viestejäsi Google+:ssa.
  • Teidät poistetaan toistenne piireistä. Estetty henkilö ei voi myöskään lisätä sinua piireihinsä.
  • Jos estämäsi henkilö on omistajana tai valvojana yhteisössä, johon kuulut, hän voi edelleen nähdä viestisi ja kommenttisi ja valvoa niitä.
  • Kun estät henkilön Google+:ssa, kyseinen henkilö estetään myös tietyissä muissa Googlen tuotteissa, kuten Google Hangoutsissa. Google+:ssa tehdyt estot, jotka vaikuttavat Hangoutsiin, voivat vaikuttaa myös Google Voiceen.
  • Voit nähdä estämäsi henkilöt ja kumota heidän estonsa toimintalokissa.

Tärkeää: Esto toimii vain, jos estämäsi henkilö on kirjautunut sisään Google-tilillensä. Jos estämäsi henkilö on kirjautunut sisään, hän ei näe julkisia viestejäsi. Hän saattaa kuitenkin nähdä julkiset viestisi, vaikka ei olisi kirjautunut sisään.

Henkilön estäminen Google+:ssa:

1. Avaa Google+ tai Google+ ‑sovellus Google+
  2. Avaa estettävän henkilön profiili.
  3. Klikkaa tai napauta Lisää .
  4. Klikkaa tai kosketa Estä tai Estä profiili.

Vinkki: Jos et halua nähdä henkilön viestejä etusivun streamissasi, mutta et halua estää häntä, voit lopettaa henkilön seuraamisen

Viestin ohittaminen

Jos et halua ilmoituksia jostakin viestistä, voit ohittaa viestin.

Viestin ohittaminen:

1. Avaa Google+ tai Google+ ‑sovellus Google+
  2. Avaa ohitettava viesti.
  3. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta .
  4. Klikkaa tai napauta Ohita tai Ohita viesti.

Henkilön ohittaminen

Jos et halua nähdä tietyn henkilön viestejä tai ilmoituksia, voit ohittaa hänet.

Henkilön ohittaminen:

1. Avaa Google+ tai Google+ ‑sovellus Google+
  2. Avaa ohitettavan henkilön profiili.
  3. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta .
  4. Klikkaa tai napauta Ohita tai Ohita profiili.