Bloker en person eller ignorer et indlæg i Google+

Du kan vælge, hvem der kan få forbindelse til dig i Google+, og hvem der kan se dine indlæg.

Bloker en person

Når du blokerer en andens konto i Google+, sker der følgende:

• Personen kan ikke se nogen af dine indlæg efter blokeringen og kan heller ikke se kommentarer, du skriver til andres indlæg.
  • Personen kan ikke omtale dig i indlæg eller kommentarer i Google+, og vedkommende kan heller ikke kommentere noget, du indsender i Google+.
  • I fjernes fra hinandens cirkler. Personen kan desuden ikke føje dig til cirkler.
  • Hvis den person, du blokerer, er ejer eller moderator af en gruppe, du deltager i, kan vedkommende stadig se og moderere dine kommentarer og indlæg.
  • Når du blokerer en person i Google+, blokeres vedkommende også i visse andre Google-tjenester, som for eksempel Google Hangouts. Blokeringer i Google+, som påvirker Hangouts, kan også påvirke Google Voice.
  • Du kan se de personer, du har blokeret, og du kan fjerne blokeringen af dem ved hjælp af din aktivitetslog.

Bemærk, at blokering kun virker, hvis den person, du har blokeret, er logget ind på sin Google-konto. Hvis vedkommende ikke er logget ind, kan han eller hun muligvis se offentlige indlæg.

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Åbn profilen tilhørende den person, du vil blokere.
  3. Klik på Mere Mere og dernæst Bloker eller bloker profil.

Tip! Hvis du gerne vil stoppe med at se en andens indlæg i strømmen på din startside, men du ikke vil blokere personen, kan du vælge ikke at følge vedkommende

Ignorer et indlæg

Hvis du ikke vil have underretninger om et indlæg, kan du ignorere det.

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Åbn det indlæg, du vil ignorere.
  3. Klik på Mere Mere og dernæst Ignorer eller Ignorer indlæg.

Ignorer en person

Hvis du ikke vil se indlæg fra eller have underretninger om en person, kan du ignorere vedkommende.

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Åbn profilen tilhørende den person, du vil ignorere.
  3. Klik på Mere Mere og dernæst Ignorer eller Ignorer profil.