Yhteyden pitäminen Google+:ssa

Voit seurata käyttäjää Google+:ssa ja nähdä etusivusi streamissa, millaista sisältöä hän jakaa.

Käyttäjän seuraaminen

Näet henkilön viestit etusivun streamissasi seuraamalla henkilöä.

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Avaa seurattavan henkilön profiili. Voit etsiä henkilöä nimeltä tai klikata hänen kuvaansa kommentin tai viestin vierestä.
  3. Valitse SEURAA.

Seuraamisen lopettaminen

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Avaa sen henkilön profiili, jonka seuraamisen haluat lopettaa. Voit etsiä henkilöä nimeltä tai klikata hänen kuvaansa kommentin tai viestin vierestä.
  3. Valitse SEURATAAN (tai sen piirin nimi, johon henkilö kuuluu).
  4. Poista Seurataan-piirin valinta.
  5. Valitse VALMIS tai OK.

Viestin kommentoiminen

Voit kommentoida omia tai muiden lähettämiä viestejä. Voit kirjoittaa kommentteihin tekstiä, lisätä kuvia tai linkkejä. Linkeistä näytetään esikatselu.

Kommentin lisääminen viestiin

1. Avaa Google+ tai Google+ ‑sovellus Google+
  2. Klikkaa viestiä, johon haluat kirjoittaa kommentin.
  3. Valitse Lisää kommentti tai Kommentoi Comment.
  4. Lisää kommentti seuraavasti:
    • Lisää kuva klikkaamalla Lisää kuva Lisää kuva tai Ota kuva Ota valokuva.
    • Lisää linkki klikkaamalla Lisää linkki Linkki. Voit myös aloittaa linkin kirjoittamisen, jolloin linkki ja sen esikatselu näytetään tekstin alla.
    • Jos olet lisäämässä linkkiä, voit lisätä kuvan linkin yhteyteen klikkaamalla kuvaa. Voit julkaista linkin myös ilman kuvaa.
  5. Klikkaa Lähetä.

Kommentin muokkaaminen tai poistaminen

1. Avaa Google+.
  2. Etsi muokattava tai poistettava kommentti.
  3. Valitse Lisää Lisää.
  4. Valitse Muokkaa kommenttia tai Poista kommentti.

Ihmisten mainitseminen viesteissä

Voit mainita ihmisiä, kun haluat kiinnittää heidän huomionsa johonkin pidempään viestikokonaisuuteen tai osoittaa viestin jollekin tietylle henkilölle. Henkilöt voivat nähdä viestit, joissa heidät on mainittu, vaikka viestiä ei olisikaan alunperin jaettu heidän kanssaan.

Huom. Et voi mainita henkilöitä kommenttikentässä, jos viestin alkuperäinen kirjoittaja on lukinnut viestin.

+1-merkinnän antaminen viestille

Voit ilmaista +1-painikkeen avulla pitäväsi viestistä.

+1-merkinnän antaminen viestille:

1. Avaa Google+ tietokoneella.
  2. Siirry viestiin, jolle haluat antaa +1-merkinnän.
  3. Klikkaa +1 .
  4. Vaihtoehtoisesti: Kumoa +1-merkintä valitsemalla +1 .

Huomioitavaa:

• Kun annat julkiselle viestille +1-merkinnän, seuraajasi voivat nähdä viestin sekä antamasi +1-merkinnän.
  • Näet viestit ja kommentit, joille olet antanut +1-merkintöjä Google+:ssa ja muissa palveluissa, käymällä toimintalokissa.