Få forbindelse til personer i Google+

Du kan følge en person i Google+, så du kan se, hvad vedkommende deler, i strømmen på din startside.

Følg en person

Følg en person for at se vedkommendes indlæg på din startside.

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Åbn profilen tilhørende den person, du vil følge. Du kan søge efter personens navn. Du kan også klikke på vedkommendes billede ud for en kommentar eller et indlæg, vedkommende har skrevet.
  3. Klik på FØLG.

Følg ikke en person

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Åbn profilen tilhørende den person, du ikke vil følge. Du kan søge efter personens navn. Du kan også klikke på vedkommendes billede ud for en kommentar eller et indlæg, vedkommende har skrevet.
  3. Klik på FØLGER (eller navnet på den cirkel, vedkommende er i).
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for cirklen "Følger".
  5. Klik på UDFØR eller OK.

Kommenter et indlæg

Du kan kommentere dine egne indlæg eller indlæg, som andre personer deler. Du kan angive tekst, indsætte billeder eller føje et link til dine kommentarer. Links vises sammen med eksempler.

Tilføj en kommentar til et indlæg

1. Åbn Google+ eller Google+ appen Google Plus
  2. Klik på det indlæg, du vil kommentere.
  3. Klik på Tilføj en kommentar eller Kommenter Comment.
  4. Tilføj din kommentar:
    • Indsæt et billede ved at klikke på Indsæt billede Indsæt billede eller Tag et billede Tag billede.
    • Indsæt et link ved at klikke på Indsæt link Link. Du kan også starte med at skrive et link, hvorefter du burde kunne se et eksempel under det.
    • Klik på det billede, du vil vise med det link, du vil indsætte. Du kan også indsende et link uden et billede.
  5. Klik på Indsend.

Rediger eller slet din kommentar

1. Åbn Google+.
  2. Find den kommentar, du vil redigere eller slette.
  3. Klik på Mere Mere.
  4. Klik på Rediger kommentar eller Slet kommentar.

Omtal personer i dine indlæg

Omtal personer for at gøre dem opmærksomme i et større indlæg, eller hvis du vil henvende dig specifikt til en bestemt person. De kan se det indlæg, de er blevet omtalt i, selvom indlægget ikke oprindeligt blev delt med dem.

Bemærk! Du kan ikke omtale en person i en kommentar, hvis indlægsskriveren låser indlægget.

Giv +1 til et indlæg

Du kan bruge +1 knappen til at vise, at du godt kan lide det, en person har indsendt.

Sådan giver du +1 til et indlæg:

1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Find det indlæg, du vil give +1 til.
  3. Klik på +1 .
  4. Valgfrit! Klik på +1 for at fortryde.

Bemærk!

• Når du giver +1 til et offentligt indlæg, kan dine tilhængere muligvis se indlægget, og at du har givet det +1.
  • Du kan se de indlæg og kommentarer, du har givet +1 til i Google+ og uden for Google+, ved at gå til din aktivitetshistorik.