Connectar amb persones a Google+

Pots seguir algú a Google+ per veure què comparteix al teu tauler d'activitat de la pàgina d'inici.

Seguir un usuari

Si segueixes un usuari, pots veure'n les publicacions des del teu tauler d'activitat de la pàgina d'inici.

1. Obre Google+ a l'ordinador.
  2. Obre el perfil de l'usuari que vulguis seguir. Pots cercar-la pel nom o bé fer clic a la foto que surt al costat d'un dels seus comentaris o d'una de les seves publicacions.
  3. Fes clic a SEGUEIX.

Deixar de seguir un usuari

1. Obre Google+ a l'ordinador.
  2. Obre el perfil de l'usuari que vulguis deixar de seguir. Pots cercar-la pel nom o bé fer clic a la foto que surt al costat d'una de les seves publicacions o d'un dels seus comentaris.
  3. Fes clic a SEGUINT (o al nom del cercle al qual pertany).
  4. Desselecciona el cercle "Seguint".
  5. Fes clic a FET o D'ACORD.

Comentar una publicació

Pots comentar les publicacions que altres persones comparteixin. Pots escriure text, inserir imatges o afegir un enllaç als teus comentaris. Els enllaços es mostren amb una previsualització.

Afegir un comentari a una publicació

1. Obre Google+ o l'aplicació Google+ Google+
  2. Fes clic a la publicació que vols comentar.
  3. Fes clic a Afegeix un comentari o Comenta Comment.
  4. Afegeix el teu comentari:
    • Per inserir una imatge, fes clic a Insereix una imatge Insereix una imatge o Fes una foto Fes una foto.
    • Per inserir un enllaç, fes clic a Insereix un enllaç Enllaça. També pots començar a escriure un enllaç i en veuràs una previsualització a sota.
    • Si insereixes un enllaç, fes clic a la foto que vols que es vegi amb l'enllaç. També pots publicar un enllaç sense foto.
  5. Fes clic a Publica.

Editar o suprimir un comentari

1. Obre Google+.
  2. Cerca el comentari que vulguis editar o suprimir.
  3. Fes clic a Més Més.
  4. Fes clic a Edita el comentari o Suprimeix el comentari.

Mencionar persones a les publicacions

Pots mencionar persones per cridar la seva atenció en una publicació llarga o bé per dirigir-te a algú concret. Aquesta persona podrà veure la publicació en què l'has mencionat encara que no l'hagis compartit amb ella inicialment.

Nota: no podràs mencionar ningú al comentari d'una publicació si la persona que l'ha publicat originalment la bloqueja.

Fer +1 en una publicació

El botó +1 et permet mostrar que t'agrada la publicació d'una altra persona.

Per fer +1 en una publicació:

1. Obre Google+ a l'ordinador.
  2. Cerca la publicació en què vulguis fer +1.
  3. Fes clic a +1 .
  4. Opcional: per desfer el +1, fes clic a +1 .

Notes:

• Si fas +1 en una publicació pública, és possible que els teus seguidors vegin la publicació i que hi has fet +1.
  • Per veure les publicacions i els comentaris en què has fet +1 dins i fora de Google+, pots consultar el Registre d'activitat.

Ha resultat útil aquest article?